search
SerieTotaal tipt: dit zijn de Netflix-series van december die je niet mag missen
Series / Featured

SerieTotaal tipt: dit zijn de Netflix-series van december die je niet mag missen

Onze recensenten blikken terug op de maand en delen hun beste tips.

Na een sterke decembermaand is het tijd om te beoordelen welke nieuwe Netflix-series met kop en schouder boven de rest uitsteken. De recensenten van SerieTotaal weten daar wel raad mee, en tippen welke series jij sowieso nog moet opzetten deze kerstvakantie.

Yu Yu Hakusho





★★★★☆

Synopsis: Tienercrimineel Yusuke Urameshi komt om tijdens een onbaatzuchtige daad en wordt gekozen tot geestendetective.

Recensie: "Zelfs als je moeite hebt om alle gebeurtenissen te volgen is 'Yu Yu Hakusho' een denderende ervaring die van het scherm spat. Het bovennatuurlijke karakter zorgt voor onverwachte wendingen waardoor de serie voortdurend verfrissend en onconventioneel blijft."

Lees de rest van de recensie.

Sweet Home seizoen 2





★★★★★

Synopsis: Hyun, een eenzame middelbare scholier die zijn hele familie verloor in een vreselijk ongeluk, wordt gedwongen zijn huis te verlaten en moet een nieuwe realiteit onder ogen zien waarin monsters de hele mensheid proberen uit te roeien. Nu moet hij tegen de klok vechten om te redden wat er over is van de mensheid voordat het te laat is.

Recensie: "Waar het eerste seizoen zich richtte op de paniek rondom de onverklaarbare verschijning van monsters, daar gaat het tweede vooral over het achterhalen van het ontstaan van deze schepsels… zoals we van Zuid-Koreaanse horror mogen verwachten komt de anatomie van de mens ongeremd visueel in beeld. Gruwelijke laboratoriumtaferelen, exploderende ingewanden en alles wat niet doodgaat als je er een kogel doorheen jaagt met een vlammenwerper in de fik zetten."

Lees de rest van de recensie.

Replacing Chef Chico





★★★★☆

Synopsis: Als een chefkok in coma raakt, is het aan zijn toegewijde souschef om de sluiting te vermijden van hun Filipijnse gastronomische restaurant.

Recensie: "De acht afleveringen van 'Replacing Chef Chico' zijn individueel een lekker tussendoortje en als je de serie in een paar sessies binget een heerlijk diner. De uitstekende cast zet mensen van vlees en bloed neer, de beelden zijn kleurrijk en modern en al dat eten doet je watertanden."

Lees de rest van de recensie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen