search
Deze briljante fantasyserie scoort een voortreffelijke 8,1 op IMDb en is nog altijd te streamen op Netflix
Series / Nieuws

Deze briljante fantasyserie scoort een voortreffelijke 8,1 op IMDb en is nog altijd te streamen op Netflix

De fantasyserie 'Lucifer' biedt zes seizoenen lang duivels genoegen op Netflix.

Een serie die een zeer mooie 8,1 scoort op IMDb en ook op Rotten Tomatoes hogelijk wordt gewaardeerd is de serie Lucifer. De serie liep zes seizoenen lang van 2016 tot en met 2021 en is gelukkig nog altijd te zien op Netflix.

De serie draait om Lucifer Morningstar, de duivel die zijn dagen doorbrengt in Los Angeles. Nadat hij zich verveelt in de hel, besluit hij met pensioen te gaan en een nachtclub te openen. Zijn leven neemt echter een onverwachte wending wanneer hij betrokken raakt bij het oplossen van misdaden als consultant voor de Los Angeles Police Department, de LAPD. Het samenspel van bovennatuurlijke elementen, misdaadverhalen en het innerlijke conflict van Lucifer vormt de kern van dit intrigerende plot.

Tom Ellis


Lucifer Morningstar wordt gespeeld door Tom Ellis en is het middelpunt van deze duivelse serie. Zijn karakter wordt gekenmerkt door een mix van charme, humor en diepte. Als de duivel met een voorliefde voor de mensheid laat Ellis' vertolking Lucifer zien als een complex personage met een rijke emotionele wereld. Zijn vermogen om duivelse humor te combineren met diepgaande menselijke emoties geeft de serie een bijzondere dynamiek.

Lauren German vertolkt de rol van Chloe Jane Decker, een rechercheur bij de LAPD. Lesley-Ann Brandt schittert als Mazikeen, een demon en trouwe metgezel van Lucifer. Kevin Alejandro speelt Dan Espinoza, een rechercheur en de ex-man van Chloe Jane. Zijn relatie met Lucifer en zijn eigen persoonlijke strijd voegen menselijke aspecten toe aan het bovennatuurlijke geheel.

Kijk deze serie op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen