search
Historische aflevering: 'The A-Team' was voor één keer in kerstsfeer!
Series / Nieuws

Historische aflevering: 'The A-Team' was voor één keer in kerstsfeer!

In de 11e aflevering van het derde seizoen was 'The A-Team' helemaal in kerstsfeer.

Is er eigenlijk een kerstaflevering van The A-Team? De iconische tv-serie uit de jaren '80 draait om vier voormalige soldaten die onterecht beschuldigd worden van een misdaad die ze niet hebben gepleegd en tijdens hun vlucht anderen helpen die in nood verkeren.

We hebben het nagezocht en er blijkt inderdaad één kerstaflevering te zijn, het betreft de 11e aflevering van het derde seizoen: 'The Bells of St. Mary's'.

Plot


In deze aflevering ontmoet The A-Team plots de leadzangeres van 'girlband' The Bells, terwijl boeven haar proberen te ontvoeren. Als B.A. en Hannibal haar tijdens een ontvoerpoging herkennen als Charlotte King, de leadzangeres van The Bells, grijpen onze helden in. Charlotte weet samen met B.A. en Hannibal te vluchten.

Het team vraagt de rest van' The Bells' langs te komen bij een magazijn zodat ze kunnen ontdekken wat er loos is. Het blijkt dat The Bells slachtoffers zijn van een malafide platenbaas. The A-Team weet de platenbaas en zijn groep vol slechteriken in eerste instantie te overrompelen tijdens een confrontatie.

Zwaardere confrontatie


Er blijkt echter een veel zwaardere crimineel achter deze platenbaas te zitten en 'The A-Team' zal dus ook deze criminelere en grotere groep moeten verslaan. A-Team-fans zullen vast kunnen raden hoe deze aflevering zo ongeveer afloopt.

De aflevering is dus niet bijzonder door de afloop maar is we bijzonder door het feit dat deze aflevering als enige A-Team aflevering ooit zich afspeelt in kerstsfeer!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen