search
Bloedmooie Michelle Keegan na glansrol in Netflix-hit 'Fool Me Once' direct gescout door Hollywood?
Series / Nieuws

Bloedmooie Michelle Keegan na glansrol in Netflix-hit 'Fool Me Once' direct gescout door Hollywood?

Michelle Keegan is al zeer succesvol in het Verenigd Koninkrijk, gaat Hollywood nu volgen?

Fool Me Once is momenteel de meest bekeken serie op Netflix. De serie, gebaseerd op het gelijknamige boek van Harlan Coben, scoort zeer goed en dat is niet in de laatste plaats door de aanwezigheid van Michelle Keegan.

Liefhebbers van de miniserie hopen op een tweede seizoen, maar Netflix heeft al aangegeven dat het hier een miniserie betreft die na acht afleveringen zal eindigen. Liefhebbers van Michelle Keegan hoeven echter niet te wanhopen. De kans dat we Keegan binnenkort weer op het scherm kunnen zien is zeer groo. Er doen momenteel heel veel geruchten de ronde dat ze eindelijk op het punt staat door te breken in Hollywood.

Hollywood


Een bron vertelde aan Daily Mail: "De respons op Fool Me Once is overweldigend. Telefoontjes en aanbiedingen stromen binnen van Hollywood-filmproducenten; het is iets heel anders dan Michelle eerder heeft meegemaakt. Netflix is een wereldwijd platform, en de serie heeft haar de kans gegeven om te schitteren. Haar carrière is al een succes, maar nu voelt iedereen dat dit het begin is van iets bijzonders."

Bekijk op instagram


Keegan heeft aangegeven graag een pittige rol te spelen, aangezien ze meestal 'aardige' rollen heeft gekregen gedurende haar carrière tot nu toe. De bron beweert: "Ze streeft ernaar om een duister personage te spelen in een indringende thriller, een uitdaging waar ze volledig klaar voor is."

Wij hopen Keegan in ieder geval snel weer te mogen aanschouwen en gunnen haar natuurlijk een carrière in Hollywood.

Bekijk op instagram


Bekijk op instagram


Kijken


Kijk Fool Me Once hier op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen