search
Twee vergeten Hollywoodfilms op Netflix zijn opeens heel populair

Twee vergeten Hollywoodfilms op Netflix zijn opeens heel populair

Zowel The Transporter als The Proposal vliegen de Netflix Top 10 in.

Bram de Groot
De Netflix Top 10 is de afgelopen week flink in beweging. Stonden even geleden de twee Netflix Originals Rebel Moon en Leave the World Behind nog weken bovenaan, nu komen en gaan er films.

Op dit moment staat de overlevingsfilm La Sociedad de la Nieve al een paar dagen bovenaan, maar daaronder is de lijst flink in beweging. Nu zijn twee bekende films uit het verleden de Top 10 binnengekomen.

Tweede Transporter


We zien op de vierde plaats opeens de actiefilm Transporter 2 opduiken met Jason Statham. De film verscheen in 2005 en is uiteraard het vervolg op het eerste deel, uit 2002. Er verschenen later nog twee films. Deel 3 kwam in 2008 uit en in 2015 verscheen de reboot The Transporter Refueled met Ed Skrein.

De tweede film gaat opnieuw over Frank Martin die dit keer betrokken raakt bij de ontvoering van de zoon van een politicus. Je ziet ook rollen van Alessandro Gassmann, Amber Valletta, Kate Nauta, Matthew Modine en Jason Flemyng.

The Proposal


De komedie The Proposal met de grote sterren Sandra Bullock en Ryan Reynolds komt binnen op de achtste plaats. De komedie komt van regisseur Anne Fletcher, bekend van onder meer Step Up en Hocus Pocus 2.The Proposal was een enorme kaskraker en gaat over een hoofdredactrice die haar ondergewaardeerde assistent dwingt om met haar te trouwen. Ze dreigt namelijk haar dreigt haar visum kwijt te raken, met uitzetting tot gevolg.

Op Netflix


Je ziet Transporter 2 en The Proposal nu op Netflix.

Aanbevolen artikelen