search
'Summer' uit Baywatch helaas ernstig ziek
Series / Nieuws

'Summer' uit Baywatch helaas ernstig ziek

Actrice Nicole Eggert uit 'Baywatch' heeft bekend gemaakt dat zij de diagnose borstkanker heeft gekregen.

Wij kennen actrice Nicole Eggert natuurlijk allemaal van haar rol als 'Summer' in Baywatch. Zij heeft onlangs onthuld dat ze ernstig ziek is en dat ze de diagnose borstkanker heeft gekregen.

Eggert, die inmiddels 51 jaar is, gaf aan ze begin december 2023 het nieuws heeft gekregen. Ze had erg veel pijn en ontdekte tijdens een zelfonderzoek een knobbeltje in haar borst waarna ze besloot naar de dokter te gaan. De actrice had ook vreselijke pijn in haar borst en was in drie maanden tijd 25 pond aangekomen.

Menopauze


In eerste instantie was het idee dat dit met de menopauze te maken zou hebben maar nadat Eggert een mammogram en drie biopsieën onderging, bleek er sprake van borstkanker.

"Het klopte en deed echt pijn," vertelde Eggert aan People. "Ik ging meteen naar mijn huisarts en ze vertelde me dat ik meteen moest gaan kijken. Maar het probleem was dat ik gewoon geen afspraak kon krijgen. Alles was volgeboekt. Dus moest ik wachten tot eind november om het te laten doen.

Onzeker


Vooruitkijkend naar een operatie om de kanker te verwijderen, is Eggert onzeker over mogelijke uitzaaiingen en of chemotherapie en bestraling deel zullen uitmaken van haar behandelplan.

Bekijk op instagram


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen