search
Deze 'Game of Thrones' spin-off wordt in 2024 opgenomen: wat weten we over 'Dunk & Egg'?

Deze 'Game of Thrones' spin-off wordt in 2024 opgenomen: wat weten we over 'Dunk & Egg'?

Nieuwe spin-off van Game of Thrones "A Knight of the Seven Kingdoms", zal in 2024 beginnen met filmen.

Adriennë Koolen
Het ziet er niet naar uit dat de populariteit van de Game of Thrones-franchise de komende tijd zal afnemen. De populariteit wordt namelijk alleen maar groter met de spin-off House of the Dragon. En nu ziet het ernaar uit dat de franchise snel een nieuwe spin-off krijgt.

Er zijn plannen van HBO om de Game of Thrones-saga verder uit te breiden met een nieuwe spin-off. Een nieuw rapport van The Wrap geeft een hele nieuwe inkijk in het project.

De planning


De nieuwe spin-off A Knight of the Seven Kingdoms zal later dan gepland in 2024 beginnen met filmen. Eigenlijk was de planning dat het filmen zou starten in de lente van 2024, maar de casting en het schrijven is nog niet afgesloten.

De serie is gebaseerd op de boekenserie 'Tales of Dunk and Egg' van George R.R. Martin, die zich een eeuw voor Game of Thrones-afspeelt. De boeken in deze serie zijn 'The Hedge Knight' (1998), 'The Sword' (2003) en 'The Mystery Knight' (2010).

De serie


Francesca Orsi, het hoofd van drama voor HBO, liet weten dat er grootse plannen zijn voor de serie: "Idealiter wordt de serie uitgewerkt in drie seizoenen, waarin de drie boeken van George worden verfilmd."Stream Game of Thrones op HBO Max.

Aanbevolen artikelen