Geen kijkcijferrecord voor 'The Walking Dead'

Geen kijkcijferrecord voor 'The Walking Dead'

Zesde seizoen mag zich uiteraard wel een succes noemen.

Bram de Groot, 14 oktober 2015 11:34

Volgens de Amerikaanse kijkcijferwaakhond Nielsen is de aftrap van het zesde seizoen van The Walking Dead bekeken door zo'n 14,6 miljoen mensen. De eerste aflevering werd afgelopen zondag uitgezonden en wist met met het verder prima kijkcijfer geen nieuw record neer te zetten.
In 2014 wist het vijfde seizoen nog af te trappen met een record aantal kijkers van 17,3 miljoen. In 2013 noteerde de debuutaflevering van het vierde seizoen 16,1 miljoen kijkers. Het neemt overigens nog niet weg dat de aflevering "First Time Again" afgelopen zondag de beste opening werd van een tv-serie in 2015.

Het cijfer lag ook fors hoger dan die van Fear the Walking Dead. Deze spin-off werd enkele weken terug uitgezonden en opende met 10,1 miljoen kijkers en sloot af met 6,9 miljoen kijkers. De afsluiter van het vijfde seizoen van de moederserie The Walking Dead noteerde 15,8 miljoen kijkers.

Bron: Deadline

Lees meer over: The Walking Dead, seizoen 6, rick grimes, carl, amc, episode, 2015, vervolg, amc, Charlie Collier, Robert Kirkman, strangers, fear the walking dead

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws