search
Carice van Houten speelt hoofdrol in nieuwe thriller met 'X-Files'-ster David Duchovny

Carice van Houten speelt hoofdrol in nieuwe thriller met 'X-Files'-ster David Duchovny

Het belooft een spannende serie te worden over een welgestelde familie.

Glenn Walsh
Het nieuws is naar buiten gekomen dat Prime Video een gloednieuwe thriller heeft besteld die de titel Malice zal dragen. De hoofdrollen worden gespeeld door David Duchovny, Carice van Houten en Jack Whitehall.

De serie zal worden geproduceerd en geschreven door James Wood, ook wel bekend van Rev. en The Great. Deze Britse productie wordt een samenwerking tussen Expectation Entertainment en Tailspin Films voor Prime Video.

Nieuwe serie met grote namen


Duchovny zal bij het grote publiek waarschijnlijk het meest bekend zijn van zijn hoofdrol als FBI-agent Fox Mulder in de succesvolle Fox-serie The X-Files en als schrijver Hank Moody in de serie Californication.

Onze eigen Carice van Houten kennen we natuurlijk maar al te goed, maar haar grootste rol zal waarschijnlijk die van Melisandre zijn in HBO's megahit Game of Thrones. Whitehall is een succesvolle Britse komiek die de laatste tijd ook veel in Hollywood aan de weg timmert.

Spannende familiedynamiek


De exacte verhaallijn wordt nog geheim gehouden, maar bronnen melden dat de serie een jonge man (Whitehall) volgt die probeert binnen te dringen in de wereld van een welgestelde familie, met Duchovny en van Houten als de leiders van die familie.Wanneer de nieuwe serie zal verschijnen is nog niet bekend. Hou SerieTotaal in de gaten voor alle updates omtrent de nieuwe serie Malice.

Aanbevolen artikelen