search
Oorlogsserie 'Masters of the Air' gaat van start: bekijk hoe het spektakel aftrapt
Series / Nieuws

Oorlogsserie 'Masters of the Air' gaat van start: bekijk hoe het spektakel aftrapt

De negendelige serie van Apple TV+ laat ons zien hoe WOII er in de lucht uitzag.

Op SerieTotaal zag je de afgelopen maanden al heel wat berichten over het langverwachte Masters of the Air, de serie die volgt op Band of Brothers en The Pacific. Nu hebben we de eerste vijf minuten uit aflevering één voor je.

In de sneak peek hieronder zie je beelden vanuit een bar waarin enkele van de hoofdrolspelers zich vermaken. We zien onder meer Austin Butler als zijn personage Major Gale Cleven en Callum Turner als Major John Egan.

Vriendschap


De beelden laten vooral de vriendschap tussen de personages van Butler en Turner zien. Vriendschap zal ongetwijfeld een belangrijk onderdeel uitmaken van het verhaal van de serie, die is gebaseerd op het gelijknamige boek van Donald L. Miller.

In de laatste tellen van de beelden zien we vermoedelijk de scène die daarna volgt. Hierin zien we een vliegtuig van de 389th Bomb Group neergaan boven Wilhelmshaven in Duitsland. Hoe dat eindigt zie je vanaf morgen op Apple TV+.

Negen afleveringen


De miniserie Masters of the Air bestaat uit negen afleveringen die geregisseerd zijn door Cary Joji Fukunaga (No Time to Die), Anna Boden en Ryan Fleck (Captain Marvel), Dee Rees (Mudbound) en Tim Van Patten (The Sopranos). Hieronder de eerste vijf minuten.



Andere rollen in de $250 miljoen kostende serie komen van Anthony Boyle, Barry Keoghan en Nikolai Kinski. Schakel vanaf morgen in op Apple TV+ om hen in actie te zien.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen