search
De eerste foto voor 'The Last of Us' als de opnames voor seizoen 2 bijna beginnen
Series / Foto's

De eerste foto voor 'The Last of Us' als de opnames voor seizoen 2 bijna beginnen

De opnames voor The Last of Us beginnen bijna: we hebben een foto van Bella Ramsey (Ellie), Isabela Merced (Dina) en de Young Mazino (Jesse).

Na het succesvolle eerste seizoen van The Last of Us begint HBO zeer spoedig met de opnames voor het tweede seizoen. Deze vinden plaats in Vancouver en nu hebben we een eerste foto met een deel van de cast.

Het tweede seizoen zal in 2025 op HBO Max verschijnen, nadat het eerste seizoen aftrapte in januari 2023. De post-apocalyptische zombieserie werd ijzersterk ontvangen en staat op maar liefst 96 procent op de Tomatometer met een 8,75 als gemiddelde beoordeling.

Seizoen 2


Het vervolg moet enkele vragen gaan beantwoorden. De grootste vraag is misschien wel hoe de serie de games blijft volgen. Waarschijnlijk is er een sprong in de tijd waardoor Ellie en Joel een stuk ouder zijn. En daarnaast is er de vraag: Welke rol gaat Abby spelen?

Nu hebben we een opvallende foto. Het restaurant Afghan Kitchen deelde een van enkele medewerkers die poseren met acteurs uit de HBO-serie. We zien Bella Ramsey (Ellie), Isabela Merced (Dina) en Young Mazino (Jesse) samen met showrunner Craig Mazin en producent Jacqueline Lesko.

Castfoto


Op de foto ontbreken namen als ster Pedro Pascal (Joel) en de nieuwkomer Kaitlyn Dever (Abby). De opnames starten over een paar dagen dus de kans is groot dat we komende weken meer onthullingen zien.

Bekijk op instagram


De negen afleveringen van het eerste seizoen van The Last of Us kijk je nog gewoon op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij al zin in het nieuwe seizoen van The Last of Us?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen