search
Welk personage zal nooit sterven in 'The Walking Dead'?
Series / Nieuws

Welk personage zal nooit sterven in 'The Walking Dead'?

Robert Kirkman onthult wie zijn 'favoriet' is.

AMCs The Walking Dead blijft ontzettend populair. Een van de dingen waar kijkers echter vaak mee te maken krijgen is de dood van een hoofdpersoon. Niemand is immers veilig. Tijdens het New York Comic Con panel voor de show onthulde bedenker Robert Kirkman dat er één personage is dat hij niet dood zal maken.


De logische keuzes voor ons zouden dan Rick Grimes (Andrew Lincoln), Daryl Dixon (Norman Reedus) of Michonne (Danai Gurira) zijn. Maar volgens Kirkman zijn zij allemaal vervangbaar. Enkel Carol (Melissa McBride) zal blijven leven. Ze begon als vrouw en moeder, die gaandeweg zowel haar man als dochter verloor, beiden op uitzonderlijk gewelddadige manieren. Het personage raakte daardoor gehard en daarin ligt de reden waarom ze moet blijven leven volgens Kirkman.

"De Carol was mijn poging in de comics om te tonen hoe gebroken een individu kan worden door de zombie apocalyps," vertelde Kirkman. "De Carol in de serie, die, laten we eerlijk zijn, een beter personage is, is sterker geworden door de gruwelijke dingen die ze in de serie heeft meegemaakt. Haar kunnen we echt niet vermoorden."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen