search
Evan Peters wil 'American Horror Story: Space'
Series / Nieuws

Evan Peters wil 'American Horror Story: Space'

Maar als het aan showrunner Ryan Murphy ligt, gaat het niet gebeuren.

Acteur Evan Peters, die in elk seizoen van Ryan Murphy's American Horror Story zit, blijkt een goed plan te hebben voor een volgend seizoen. Hij ziet het wel zitten als de serie van FX de ruimte in gaat. Daarmee zou deze zelfs een verbinding hebben met de buitenaardse wezens van Asylum.


"Ik blijf voorstellen dat het zich in de ruimte af moet spelen, want ik denk dat het beperkte gebeuren in de ruimte echt eng is!" vertelde Peters. "Het is niet zo sexy als sommige van de vorige seizoenen, maar heeft wel potentieel om erg intens te zijn. Er kan zoveel mis gaan. Buitenaardse wezens. Mensen die helemaal doordraaien. Er zou zoveel kunnen gebeuren. En het zou er geweldig uit zien. Het zou fantastisch zijn om de set van een ruimtestation te mogen ontwerpen, om daarin te spelen. Wie weet? Zij komen met fantastische ideeën, ik mag er gewoon mee spelen."

Maar als het aan Murphy ligt, gaat het nooit gebeuren. "Want de ruimte is niet Amerika. Het heet American Horror Story, niet Intergalactisch Horror Verhaal. […] Het speelt zich af op het land en in de Verenigde Staten."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen