search
Sofia Vergara uit 'Griselda' verklapt wat acteurs snuiven tijdens een cocaïne-scène
Series / Nieuws

Sofia Vergara uit 'Griselda' verklapt wat acteurs snuiven tijdens een cocaïne-scène

In een wereld van de coke wordt het even zoeken naar een onschuldig alternatief.

Na jarenlang te hebben geschitterd als Gloria Pritchett in de succesvolle komedieserie Modern Family gooide actrice Sofia Vergara het onlangs over een hele andere boeg. En daar onthult ze een aantal details over.

Vergara kruipte namelijk in de huid van de godin van de onderwereld Griselda Blanco, een crimineel die in het Miami van de jaren 70 en 80 een waar drugsimperium creëerde. In de serie werd veel van het voornaamste exportproduct geconsumeerd, maar Vergara onthult wat nou daadwerkelijk op de set werd gesnoven.

Tussen de lijnen van het recht


Vergara vertelde dat het simuleren van cocaïnegebruik geen prettige ervaring was. Om het authentiek te laten lijken, leerde ze de techniek van regisseur Andrés Baiz, die een cruciale rol speelde bij het helpen van haar bij het beheersen van de kunst van drugsgebruik op het scherm.

De actrice wilde zo veel mogelijk recht doen aan het oorspronkelijke verhaal en moest voor de serie behoorlijk wat nep-cocaïne snuiven, wat dus in werkelijkheid melkpoeder bleek te zijn. Ondanks het relatief onschuldige equivalent heeft Vergara het bepaald niet als plezierig ervaren.

Geweldig verhaal wat aangepakt moet worden


Ondanks de onplezierige praktijk, dook Vergara zich volledig in de rol. Ze vertelde: "Het is echt niet leuk om te doen, ik wilde het maar één keer doen, ik wilde deze scène zo goed mogelijk doen zodat ik het niet 100 keer zou moeten overdoen."

@apnewsentertainment "Griselda" star Sofia Vergara recalls what it was like to appear to snort cocaine on camera and why it was not a fun time. The actor portrays Colombian drug lord Griselda Blanco in the new Netflix series. #sofiavergara #griseldanetflix #griseldablanco ♬ original sound - AP Entertainment


Kijk alle afleveringen van Griselda op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen