Kurtwood Smith gecast in tweede seizoen Marvels 'Agent Carter'

Kurtwood Smith in 'Agent Carter' S2

De acteur uit That '70s Show en RoboCop zal de rol van Vernon Masters spelen.

Zilko Tarici, 24 oktober 2015 15:06

Kurtwood Smith (That '70s Show, RoboCop) zal de rol van Vernon Masters spelen in het tweede seizoen van Marvels Agent Carter, dat in 2016 wordt verwacht. Masters is een veteraan in het oorlogsdepartement die maar al te goed begrijpt hoe hij het systeem kan omzeilen. Hoewel het personage Vernon Masters geen oorsprong kent in de strips van Marvel, zou zijn achternaam erop kunnen duiden dat er een relatie is met Tony Masters, een agent van S.H.I.E.L.D., die later de identiteit van de Taskmaster aannam. Of dit vermoeden op waarheid berust, is vooralsnog afwachten.
Hayley Atwell speelt de titulaire rol in Agent Carter en moet als agent van SSR (Strategic Scientific Reserve) het na de afloop van de Tweede Wereloorlog opnemen tegen nieuwe schurken die de wereld bedreigen. In het tweede seizoen reist Peggy van New York City naar Los Angeles voor haar gevaarlijkste missie dusver.

Naast Atwell en Smith zijn er in Agent Carter ook rollen weggelegd voor acteurs zoals James D'Arcy, Chad Michael Murray en Enver Gjokaj. Tara Butters, Michele Fazekas, Christopher Markus, Stephen McFeely, Chris Dingess, Kevin Feige, Louis D’Esposito, Alan Fine, Joe Quesada, Stan Lee en Jeph Loeb fungeren allen als uitvoerend producenten van de serie, die gemaakt wordt door ABC Studios en Marvel Television.

Bron: Comingsoon

Lees meer over: kurtwood smith, robocop, that 70s show, agent carter, hayley atwell

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws