search
Deze superspannende en vergeten misdaadthriller scoort een gigantische 8,5 op IMDb en is nog altijd te bingen op Netflix
Series / Nieuws

Deze superspannende en vergeten misdaadthriller scoort een gigantische 8,5 op IMDb en is nog altijd te bingen op Netflix

De misdaadserie 'Sacred Games' is eigenlijk helemaal niet zo bekend bij het grote publiek.

We hebben een vergeten serie en absolute aanrader voor je gevonden op Netflix. Deze hooggewaardeerde serie is het onbekende Sacred Games.

Deze Indiase misdaadthriller neemt je mee op een meeslepende reis vol spanning en intrige. Het verhaal, gebaseerd op de gelijknamige roman van de Indiase schrijver Vikram Chandra, volgt politie-inspecteur Sartaj Singh terwijl hij de onderwereld van Mumbai infiltreert om een terroristische samenzwering te ontrafelen.

Onbekend?


De serie is eigenlijk helemaal niet zo bekend maar de Netflix-original scoort wel een zeer indrukwekkende 8,5 op IMDb. Met een verhaal vol complexiteit en diepte, weet Sacred Games de kijker vanaf het begin vast te grijpen.

De serie verkent donkere thema's maar weet toch een realistisch en genuanceerd beeld te schetsen van de samenleving. Ook de prachtige beelden van Mumbai, gecombineerd met doordachte cameravoering, dragen bij aan de kwaliteit van de serie.

Kijken


Kijk deze serie op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen