search
Deze buitengewone en epische fantasyserie heeft Netflix volledig in haar greep en zoeft direct naar de nummer 1 positie
Series / Nieuws

Deze buitengewone en epische fantasyserie heeft Netflix volledig in haar greep en zoeft direct naar de nummer 1 positie

De fantasyserie 'Avatar: The Last Airbender' scoort uitstekend op Netflix

De nieuwe fantasy-serie Avatar: The Last Airbender scoort subliem in haar eerste dagen op Netflix. De serie is nog maar net te bekijken of zij is al de meest bekeken serie van de streamer van het moment.

Avatar: The Last Airbender draait om de 12-jarige Aang (gespeeld door Gordon Cormier). Hij is de vermeende nieuwe Avatar-incarnatie, die met zijn bovennatuurlijke krachten de balans in de wereld van Avatar: The Last Airbender moet handhaven.

Probleem


Hier ontstaat echter een probleem: Aang heeft weinig levenservaring en moet zich nog in verschillende disciplines onderdompelen, terwijl de oude Airbender is overleden. Dit resulteert in een machtsvacuüm dat The Fire Nation, een groep sluwe individuen maar al te graag invullen. Hun doel is de wereld veroveren en alle Airbenders uitroeien.

Critici hadden vooraf al de nodige opmerkingen gemaakt over de kwaliteit van de beelden. De serie oogt naar onze mening echter zeer indrukwekkend, mooie actiescènes en verfijnde landschappen. Ook de vriendelijke luchtbizon 'Appa' ziet er netjes uit in de serie.

Film


Een eerdere live-action van het verhaal in de vorm van een film mislukte behoorlijk. De film uit 2010 verschijnt regelmatig in lijstjes met de slechtste films aller tijden. Door het falen volgden er geen sequels, maar met de serie hebben fans nu alsnog meer live-action Avatar.Kijk deze serie op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen