search
Steven Spielbergs 'Amazing Stories' krijgt remake
Series / Nieuws

Steven Spielbergs 'Amazing Stories' krijgt remake

De jaren '80-serie had bijdrages van regisseurs als Martin Scorsese, Joe Dante, Clint Eastwood en Robert Zemeckis

NBC maakt werk van een remake van Amazing Stories, een anthologieserie die liep van 1985 tot 1987. De show - een bedenksel van Steven Spielberg - vertelde tal van uiteenlopende verhalen over het onverklaarbare en het bovennatuurlijke. Bryan Fuller, de man achter Pushing Daisies en Hannibal, zal zich samen met Amblin TV over de nieuwe versie gaan ontfermen.


Hoewel Amazing Stories het maar twee seizoenen volhield, sleepte de serie maar liefst vijf Emmy's in de wacht. Dit had waarschijnlijk iets te maken met de grote namen die aan het project meewerkten, waaronder Martin Scorsese (GoodFellas), Joe Dante (Gremlins), Clint Eastwood (American Sniper), Robert Zemeckis (Back to the Future), Irvin Kershner (The Empire Strikes Back), Ken Kwapis (The Office), Tobe Hooper (The Texas Chainsaw Massacre), Burt Reynolds (Boogie Nights) en componist John Williams. Hopelijk is dit een voorbode voor de remake.

EW bericht dat Fuller momenteel bezig is met het schrijven van de pilot. Hij zal de Amazing Stories-herziening ook gaan produceren, evenals Justin Falvey en Darryl Frank (Under the Dome, Extant).

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen