search
Prime Video komt in de maand maart met 3 nieuwe series en afleveringen
Series / Nieuws

Prime Video komt in de maand maart met 3 nieuwe series en afleveringen

Het wordt een maand waarin vooral producties te zien zijn van Nederlandse bodem.

Prime Video zet in maart weer een aantal nieuwe series of nieuwe seizoenen van lopende series online. Hieronder lichten we de twee grootste/meest opvallende series toe die je waarschijnlijk wel wil gaan kijken.


De Prank Show


Verschijnt op: Vrijdag 1 maart | Release: Seizoen 1 - aflevering 9-10 | Genre: Komedie / Reality-TV | Kijk op: Prime Video

In elke aflevering van 'De Prank Show' houdt Giel zowel bekende als onbekende Nederlanders voor de gek. Op straat, in een café, of in de supermarkt…. Je weet nooit of én wanneer je wordt geprankt.

Invincible


Verschijnt op: Donderdag 14 maart | Release: Seizoen 2 - aflevering 5 | Genre: Animatie / Actie / Avontuur | Kijk op: Prime Video

Als Mark Grayson op zijn zeventiende zijn superkrachten erft, wordt hij net als zijn vader een van de grootste superhelden op aarde. Al zijn dromen komen uit – tot een schokkende gebeurtenis alles verandert.
Overige series nieuw op Prime Video


Hieronder de overige series die komende maand op Prime Video verschijnen.

1 maart: Pact met de Duivel (seizoen 1) - Documentaire - Pact met de Duivel is een zesdelige documentaireserie dat gaat over een van de meest ingrijpende en langdurige liquidatiezaken in de Nederlandse geschiedenis: Passage. Deze zaak, die als de voorloper van het Marengo-proces wordt beschouwd, blijft tot op de dag van vandaag vele vragen oproepen. Was het proces eerlijk? Of werd het proces beschouwd als 'too big to fail' door justitie?


Let op: dit overzicht is voorlopig. De streamingdienst kan te allen tijde beslissen om bepaalde titels toe te voegen, te annuleren of uit te stellen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen