search
Nu al tweede seizoen 'Ash vs Evil Dead' besteld
Series / Nieuws

Nu al tweede seizoen 'Ash vs Evil Dead' besteld

Er is zoveel vraag naar, dat Starz niet anders kon.

Starz heeft nu al bekend gemaakt dat Ash vs Evil Dead een tweede seizoen krijgt. Dat, terwijl de eerste aflevering nog uitgezonden moet worden. Een sterke fanbasis en vraag van distributeurs maken dat de beslissing al genomen kon worden. Ook het tweede seizoen zal geproduceerd worden door Sam Raimi, Rob Tapert en Bruce Campbell.


In de show zal Campbell wederom Ash Williams spleen, die met een kettingzaag op monsters jaagt. Lucy Lawless keert terug als Ruby, een mysterieus figuur, die Ash ervan verdenkt de oorzaak te zijn van al het kwaad in de wereld. "Eén seizoen is niet genoeg om het twee decennia durende verlangen van fans voor meer Ash te vervullen," vertelde Carmi Zlotnik, Managing Director van Starz. "De vroege steun van fans en de pers, naast veel vraag van internationale zenders, maakt het duidelijk dat de avonturen van Ash Williams niet met één seizoen kunnen eindigen."

Het eerste, tien afleveringen tellende seizoen, gaat op 31 oktober in première. In Nederland heeft nog niemand de serie aangekocht.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen