search
Bekijk de King Shark-cameo 'The Flash'
Series / Video/clip/featurette

Bekijk de King Shark-cameo 'The Flash'

Dat waren extreem dure seconden!

Mocht je de vorige aflevering van The CWs The Flash nog niet gezien hebben, dan moet je onderstaande video vooral bekijken. In een zeer indrukwekkende zet, was in de show niemand minder dan King Shark te zien, een superschurk die net als Gorilla Grodd volledig met de computer is gemaakt. Het is des te indrukwekkender, daar het een televisieserie is, met een volledig met de computer geanimeerde schurk.


Over het personage vertelde Andrew Kreisberg dat het een bijzonder dure cameo was. "Het waren een dure dertig seconden, maar ons visuele effectenteam is het beste en ze houden van dit soort uitdagingen. Het was erg leuk om te doen. Natuurlijk kunnen we niet een complete King Shark aflevering maken, dat is te duur, dus het idee was dat hij een van de hulpjes van Zoom zou zijn. Dat betekent dat er een King Shark op Aarde-1 is."

King Shark werd bedacht in 1994 en is een mythische haaiengod of een mutant. Recent was hij lid van de Suicide Squad. Toeval wil dat hij ook in de aankomende film van David Ayer te zien zal zijn, gespeeld door Raymond Olubawale. Waarschijnlijk heeft hij ook daar alleen een cameo.

Op dit moment zendt Fox seizoen 1 uit.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen