'Heroes' keert in 2015 terug als 'Heroes Reborn'!

'Heroes' in 2015 terug als 'Heroes Reborn'!

Check ook een snelle teaser trailer.

Bram de Groot, 23 februari 2014 09:53


De tv-serie Heroes keert in 2015 terug voor een eenmalig seizoen met dertien afleveringen. NBC-baas Jennifer Salke maakte het nieuws bekend en meldde dat de oorspronkelijke bedenker en uitvoerend producent Tim Kring weer de drijvende kracht zal zijn. De titel: Heroes Reborn.

"Het eerste seizoen van Heroes was een eyeopener toen het in 2006 op televisie verscheen," aldus Salke. "We willen nieuw leven blazen in deze baanbrekende serie en prijzen ons gelukkig met de terugkeer van Tim Kring. We zijn benieuwd welke verhaallijnen hij toevoegt aan de originele serie."

Salke verklapte in haar statement dat de kans aanwezig is dat er een aantal acteurs terugkeren uit de oorspronkelijke serie. Bekende namen uit de serie zijn Zachary Quinto, Hayden Panettiere en Ali Larter. Ook Kristen Bell vervulde gedurende de serie een rol.

Voor aanvang van de tv-serie verschijnen een aantal webisodes, waarin de nieuwe personages en verhaallijnen worden geïntroduceerd. Naar verwachting zal het een losstaand seizoen worden.

De superheldenserie Heroes, te zien van 2006 tot en met 2010, volgt een aantal individuen die ontdekken dat ze bovennatuurlijke krachten hebben. In eerste instantie ontwikkelen zich losse verhaallijnen rond de personages, die langzaam samenkomen in de hoofdverhaallijn. Er werden uiteindelijk vier seizoen gemaakt met in totaal 77 afleveringen.

Bron: NBC

Lees meer over: heroes, heroes reborn, 2015, vervolg, NBC, reboot, afleveringen, Zachary Quinto, Hayden Panettiere, ali larter, kirsten bell, superhelden, serie

Populair nieuws