search
Lees de synopsissen van Marvels 'Jessica Jones'
Series / Nieuws

Lees de synopsissen van Marvels 'Jessica Jones'

Wat kunnen we verwachten van de serie?

Nog maar even en dan is Marvel/Netflix-serie Jessica Jones te zien. Om die reden zijn nu alle synopsissen vrijgegeven, waarmee we meteen een goede indruk krijgen van het verloop van het verhaal. Jessica Jones wordt in de serie nagejaagd door demonen uit haar verleden. Ze probeert na een tragisch ongeluk dat een vroegtijdig einde maakte aan haar superheldencarrière schoon schip te maken in haar privéleven, maar ook in haar professionele leven als detective. Een nieuwe zaak brengt haar weer in contact met demonen uit haar verleden.


De titel rol is voor Krysten Ritter. Haar grote vijand is David Tennants Purple Man. Naast Ritter en Tennant spelen ook Rachael Taylor (Patsy Walker), Mike Colter (Luke Cage), Carrie-Ann Moss (Harper), Eka Darville (Malcolm) en Erin Moriarty (Hope) rollen in de serie. Deze is vanaf 20 november te streamen op Netflix.

AKA Ladies Night: Jessica Jones wordt ingehuurd om de zaak van een mooie verdwenen studente op te lossen. Dat blijkt al snel meer te zijn dan een gewone zaak.

AKA Crush Syndrome: Jessica belooft om Hope's onschuld te bewijzen, zelfs al moet ze dan een angstaanjagende figuur uit haar eigen verleden opsporen.

AKA It's called Whiskey: Het is niet gemakkelijk om te vinden of te gebruiken, maar Jessica denkt een wapen gevonden te hebben om te gebruiken tegen Kilgrave. Luke en Jessica komen nader tot elkaar door hun overeenkomsten.

AKA 99 Friends: Een nieuwe zaak heeft aandacht nodig, terwijl Jessica probeert uit te vogelen wie haar in opdracht van Kilgrave bespioneert. De radioshow van Trish heeft onverwachte gevolgen.

AKA The Sandwich Saved Me: Ondanks protesten van Jessica, bemoeit Trishs nieuwe vriend Simpson zich met de jacht op Kilgrave. Jessica herinnert zich een cruciaal moment in haar leven.

AKA You're a Winner: Luke huurt Jessica in om hem te helpen iemand te vinden die de stad mogelijk verlaten heeft. Al snel wordt ze bang dat hij door de zaak teveel over haar verleden leert.

AKA Top Shelf Perverts: Malcom, Simpson en Trish besluiten Jessica ervan te weerhouden een extreem plan uit te voeren, waarmee ze Kilgrave te slim af wilde zijn.

AKA WWJD: Jessica ervaart een vreemd gevoel van thuiskomen, dankzij Kilgrave. Hograth's ruzie met haar vervreemde vrouw bereikt een keerpunt.

AKA Sin Bin: Net op het moment dat Jessica Kilgrave daar heeft waar ze hem hebben wil, maakt Hogarths bemoeienis de boel er niet makkelijker op. Details over Kilgrave's verleden komen op.

AKA 1,000 Cuts: Een ontdekking heeft het potentieel het spelbord te veranderen. Als Jessica Kilgrave's aanbod kan weerstaan.

AKA I've Got The Blues: Jessica zoekt in mortuaria naar aanwijzingen. Trish doet er alles aan om te voorkomen dat Simpson in de weg loopt. Malcom heeft een openbaring.

AKA Take a Bloody Number: De jacht op Kilgrave maakt dat Jessica met Luke gaat samenwerken. Trish krijgt onverwachte informatie over Simpson en Jessica.

AKA Smile: Jessica en Luke krijgen hulp van iemand naders in de wijk. Kilgrave bereidt zich voor op een krachtmeting met Jessica.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen