search
'Doctor Who' nog jaren op tv met Peter Capaldi
Series / Nieuws

'Doctor Who' nog jaren op tv met Peter Capaldi

Steven Moffat verdedigt verder de sonic sunglasses.

Steven Moffat, showrunner en hoofdschrijver van BBC-serie Doctor Who, vertelde in een interview met Variety over de toekomst van de show. Volgens Moffat blijft de serie nog minstens vijf jaar op televisie te zien en zal ook hoofdrolspeler Peter Capaldi voorlopig in de serie blijven ("Capaldi gaat nergens heen").


"Het gaat nog minstens vijf jaar duren," begon Moffat. "Ik heb het business plan gezien. Het gaat nergens heen. En ik denk dat we daarna ook nog door kunnen gaan. Het is de legende van de televisie. Het zal door blijven gaan." Niet gek ook, dat Moffat zo denkt, want de serie speelt al meer dan vijftig jaar en blijft veel kijkers trekken.

Verder verdedigde Moffat de 'sonic sunglasses', waar de Doctor het op dit moment mee doet. "Nu is elk kind met een bril Doctor Who Kinderen wiens ouders geen sonic screwdriver kunnen of willen kopen, kunnen hun kinderen gewoon een zonnebril geven en dan zijn ze al Doctor Who." Vervolgens grapte hij nog: "Het beste is dat elke beroemdheid die een feestje bezoekt en een zonnebril draagt, ook Doctor Who nadoet. Dat is toch geweldig?"

De volgende aflevering is op 7 november te zien op BBC.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen