search
Iedereen kan zich rot lachen om 'The Office': dit personage verpestte de hitserie bijna volledig
Series / Specials

Iedereen kan zich rot lachen om 'The Office': dit personage verpestte de hitserie bijna volledig

'The Office' hoort grappig te zijn, maar volgens fans is dit personage dat zeker niet.

The Office is een van de meest populaire sitcoms die ooit is gemaakt. Er zijn maar weinig mensen die niet van deze serie houden. Maar toch is er één personage dat de serie voor veel kijkers bijna verpest…

Het eerste seizoen van The Office US verscheen in 2005. Het is de Amerikaanse variant van de originele Britse serie, die van 2001 tot 2003 liep op de BBC. In 2013 eindigde The Office US na negen seizoenen.

Andy


De serie is een mockumentary die zich afspeelt op het kantoor van een fictief bedrijf. We zien verschillende personages die op dit kantoor werken.

De personages in The Office hebben allemaal hun gebreken, dat is juist de bedoeling van de serie. Daardoor zijn ze allemaal ook wel eens irritant. Maar dat kan ook te ver gaan. Volgens fans is dat het geval bij Andy Bernard (Ed Helms).

Slechte kwaliteiten


Andy is in de serie te zien vanaf seizoen 3. Hij wordt daar geïntroduceerd als regionale verkoopdirecteur bij de tak van het bedrijf in Stamford. In het achtste seizoen wordt hij regionaal manager bij de Scranton tak, na het vertrek van Michael Scott.Veel kijkers waren niet blij met de toevoeging van Andy aan de serie, vanwege zijn slechte kwaliteiten. Nadat hij in seizoen 3 een gat in de muur slaat, moet hij bijvoorbeeld in training om zijn woede beter te leren beheersen.

Gewoon niet grappig


Buzzfeed-gebruiker Cassandra zegt het volgende over Andy: "In het begin was hij oké, maar toen merkte ik dat ik gewoon probeerde de afleveringen waarin hij voorkwam te doorstaan. Hij irriteerde me eindeloos, en hij was naar mijn mening gewoon niet grappig".

The Office is te bekijken op Netflix, Prime Video en SkyShowtime.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Vind jij dat dit personage de boel een beetje verpestte in The Office?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen