search
Helemaal geobsedeerd met de nieuwe 'Masters of the Air' met Austin Butler? Kijk dan deze serie op Netflix
Series / Specials

Helemaal geobsedeerd met de nieuwe 'Masters of the Air' met Austin Butler? Kijk dan deze serie op Netflix

Ontdek de iconische serie waar de nieuwe Masters of the Air met Austin Butler op geïnspireerd is.

Austin Butler staat opnieuw in de spotlight met zijn nieuwste project. Terwijl hij nog steeds aan het proberen is om van het accent van Elvis Presley af te komen, schittert hij alweer in Masters of the Air.

Butler laat samen met Callum Turner (Major John Egan), Barry Keoghan (Lieutenant Curtis Biddick), Nate Mann (Major Robert Rosenthal) en Anthony Boyle (Major Crosby) het belang van een broederschap zien in de nieuwe Masters of the Air. Om zich voor te bereiden hebben sommige acteurs enkele series gekeken en hun huiswerk was niets minder dan de iconische Band of Brothers.

Band of Brothers


Band of Brothers is net zoals Masters of the Air een serie over de Tweede Wereldoorlog. Steven Spielberg heeft samen met Tom Hanks de 10 afleveringen geproduceerd.

Als de combinatie van Spielberg en Hanks je nog niet overtuigd heeft, zal de samenvatting dat zeker wel doen: Band of Brothers volgt een groep mannen uit de 506th Parachute Infantry Regiment vanaf hun training in Amerika tot aan het einde van de oorlog.

Cast, crew en prijzen


De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Stephen Ambrose en heeft een sterrencast. Zo worden de hoofdrollen vertolkt door Damian Lewis (Once Upon a time in Hollywood), Donnie Wahlberg (The Sixth Sense), Ron Livingston (Office Space[/i)], Matthew Settle ([i]Gossip Girl) en David Schwimmer (Friends).



De serie is voor maar liefst 19 Emmy Awards genomineerd en heeft er 6 werkelijk gewonnen. Deze werden onder andere gewonnen voor de casting en de regie. Daarnaast heeft Band of Brothers ook een Golden Globe gewonnen voor Beste Miniserie of Televisiefilm. Echter, hiermee is het lijstje niet af, want de serie heeft ook nog eens een Writers Guild Award en een American Film Institute award binnengesleept.

Netflix


Band of Brothers is te streamen op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Band of Brothers: heb jij deze sterk ontvangen miniserie al gezien?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen