search
Eerste trailer voor 'The Acolyte': een compleet nieuwe 'Star Wars'-serie
Series / Trailer

Eerste trailer voor 'The Acolyte': een compleet nieuwe 'Star Wars'-serie

Disney+ heeft de eerste beelden vrijgegeven uit The Acolyte, de compleet nieuwe Star Wars-serie.

De afgelopen jaren kregen we op Disney+ heel wat series te zien die zich afspelen tijdens de eerdere Star Wars-films. Denk dan aan The Mandalorian en Obi-Wan Kenobi. De volgende serie speelt zich in een heel andere tijd af: The Acolyte.

The Acolyte speelt zich af in het laatste deel van het High Republic-tijdperk en dat is ongeveer 100 jaar voor Star Wars: Episode I - The Phantom Menace. Deze periode zagen we nog niet eerder in het live action Star Wars-universum.

The Acolyte


Desondanks krijgen we heel wat bekende zaken te zien in de serie The Acolyte, aangezien we Jedi's, lichtzwaarden en Wookiees te zien krijgen. Ook bezoeken we enkele bekende locaties uit de reeks.

De serie zou zich vooral richten op een wereld "met schimmige geheimen en de opkomende krachten van de dark side". We ontmoeten een voormalige padawan die haar Jedi Master weer tegenkomt om een aantal misdaden te onderzoeken.

Acteurs


Uiteraard zien we in The Acolyte een aantal bekende gezichten. Zo speelt Amandla Stenberg de padawan en is Lee Jung-jae de Jedi Master. Andere rollen komen van Dafne Keen (jonge Jedi), Jodie Turner-Smith, Carrie-Anne Moss (Jedi) en Joonas Suotamo (Wookiee Jedi Master).Vanaf 4 juni zet Disney+ de achtdelige nieuwe Star Wars-serie online. Later dit jaar moet Skeleton Crew met onder andere Jude Law op de streamingdienst verschijnen.

Poster


Hieronder zie je de eerder verschenen teaserposter en nieuwe poster voor The Acolyte die ontwikkeld en deels geregisseerd is door Russian Doll-bedenker Leslye Headland.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

The Acolyte: ben jij nieuwsgierig?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen