search
Zwoel en schokkend: nieuwe 'American Horror Story'-afleveringen bevatten smeuïge beelden
Series / Nieuws

Zwoel en schokkend: nieuwe 'American Horror Story'-afleveringen bevatten smeuïge beelden

Emma Roberts en Kim Kardahsian laten de temperatuur rijzen in de nieuwe trailer van American Horror Story: Delicate.

Het duurt nog maar heel even en dan komt de nieuwe American Horror Story terug met het langverwachte tweede deel van Delicate. Om alle kijkers alvast in de stemming te brengen, heeft FX de officiële trailer uitgebracht.

Het eerste deel van American Horror Story: Delicate kwam vorig jaar uit. De serie is gebaseerd op het boek ‘Delicate Condition’ van Danielle Valentine. De synopsis is als volgt:

Synopsis


Na meerdere mislukte IVF-pogingen wil actrice Anna Victoria Alcott niets liever dan een gezin stichten. Naarmate de ophef rond haar recente film groeit, vreest ze dat iets haar en haar moederschap als doelwit heeft.

In het eerste deel schittert Emma Roberts als Anna en Kim Kardashian laat haar talent zien als actrice in de rol van Emma’s beste vriendin, Siobhan. Het eerste deel eindigde met de grote vraag wat Anna liever wil: haar baby of die felbegeerde Oscar voor haar film.

Trailer deel 2


Onlangs is de trailer voor deel 2 uitgekomen en de spanningen stijgen. In de serie zijn beelden van Anna te zien die botten eet en het opneemt tegen de spinnenbaby’s.



Het is een shockerende trailer die veel spannende momenten belooft. Messen, vuur, moord… Niets is te gek voor American Horror Story: Delicate.

American Horror Story


Bekijk American Horror Story op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

American Horror Story is al een langlopende serie: ben jij een blijver of een afhaker?

  • Blijver

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Afhaker (of nog nooit gezien)

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen