search
SerieTotaal tipt: 4 ijzersterke internationale series in april op NPO
Series / Specials

SerieTotaal tipt: 4 ijzersterke internationale series in april op NPO

Das Boot (seizoen 4), The Tourist (seizoen 2) en twee compleet nieuwe series te zien op NPO.

De maand april staat alweer voor de deur en dat betekent dat er weer nieuwe series starten op NPO en de streamingdiensten NPO Start & Plus. Hieronder de vier nieuwe series die aankomende maand op de publieke diensten verschijnen.

Fifteen-Love



De wereld van een tenniscoach stort in wanneer zijn oude protegé hem beschuldigt van grensoverschrijdend gedrag. Je ziet rollen van onder andere Aidan Turner en Ella Lily Hyland.

Vanaf 4 april is Fifteen-Love wekelijks te zien op NPO Start en later worden de afleveringen ook uitgezonden op NPO2 door KRO-NCRV.



Pandore



Een groepsverkrachting in een parkeergarage zet een kettingreactie in werking die effect heeft op onder meer een politicus en een onderzoeksrechter.

Vanaf 11 januari is Pandore wekelijks met twee afleveringen te zien via BNNVARA op NPO3. Op NPO Start vind je de afleveringen ook.



Das Boot - Seizoen 4



Najaar 1942. De U-612, een nieuwe duikboot van de nazi's, zal vanuit La Rochelle vertrekken voor zijn eerste missie. De claustrofobische omstandigheden en de oorlog vergen het uiterste van de 40-koppige bemanning.

Vanaf 26 januari is Das Boot seizoen 4 wekelijks te zien bij NCRV op NPO2 en je vindt de afleveringen en eerdere seizoenen ook op NPO Plus.



The Tourist - Seizoen 2



Na een aanslag op zijn leven ontwaakt een man met geheugenverlies in een Australisch ziekenhuis, zonder te weten wie hij is en wat er is gebeurd. Hij moet zo snel mogelijk zijn identiteit zien te achterhalen, voor hij wordt ingehaald door zijn verleden.

Vanaf 27 januari is The Tourist seizoen 2 wekelijks te zien bij VPRO op NPO3 en je vindt de afleveringen en eerdere seizoenen ook op NPO Plus.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Je moet kiezen: kijk jij naar Das Boot of The Tourist?

  • Das Boot

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • The Tourist

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen