search
HBO Max wordt vanaf juni compleet anders in Nederland: met vooral veel meer content
Series / Nieuws

HBO Max wordt vanaf juni compleet anders in Nederland: met vooral veel meer content

Warner Bros. Discovery heeft nieuwe plannen met de streamingdienst, onder dezelfde naam.

Vandaag onthulde HBO Max de startdatum voor House of the Dragon, maar de streamingdienst heeft nog veel meer nieuws. In juni komt er namelijk een aantal veranderingen.

Warner Bros. Discovery heeft onthuld dat in juni zijn vernieuwde streamingdienst HBO Max in Nederland wordt gelanceerd. Opvallend is dat de dienst in Nederland en België gewoon HBO Max blijft heten, terwijl de dienst buiten Nederland de naam Max heeft. Zou de Nederlandse omroep Max er iets mee te maken hebben?

Veranderingen


Het lijkt er vooral op dat er méér content op HBO Max komt te staan, met de huidige programmering van HBO Max, het real-life entertainment van discovery+ en alle internationale sportuitzendingen van Eurosports premium-abonnement.

"HBO Max bouwt voort op onze lange geschiedenis in Europa en brengt een geweldige verbreding en verdieping van het cultuurbepalend entertainment van onze diensten en netwerken samen op één plek," aldus JB Perrette, President & CEO, Global Streaming & Games bij Warner Bros. Discovery.

Content


"De ongeëvenaarde content die we hebben op HBO Max, van True Detective: Night Country, 90 Day Fiancé, en Gold Rush tot de Olympische Spelen van Parijs 2024 en verder betekent dat, wat je stemming of gelegenheid ook is, HBO Max altijd iets heeft voor iedereen," aldus Perrette.



Gaaf voor de fans van de Olympische Spelen is dat HBO Max ook de enige plek waar je alles van de Olympische Spelen van Parijs 2024 kunt bekijken. En zo zul je via HBO Max toegang krijgen tot meer sportevenementen, al is dat vaak via zogenaamde Sport Add-on.

Abonnementsvormen


Er zijn meerdere abonnementsvormen, zoals de goedkope 'Basic met reclame'-vorm, de 'Standaard'-vorm en de 'Premium'-vorm met 4K-resolutie, Dolby Atmos en voor meer apparaten.

De Sport add-on is er voor live sportevenementen waaronder UFC, Grand Slam-tennis, de grote wielerrondes, de 24 uur van Le Mans, de live lineaire kanalen Eurosport 1 en Eurosport 2.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

We zijn benieuwd: heb jij een abonnement op HBO Max?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen