search
Synopsis en foto's special 'Luther'
Series / Nieuws

Synopsis en foto's special 'Luther'

Op 17 december is de drie uur durende special te zien.

De BBC heeft onthuld wanneer de drie uur durende special van , waarin [url2=]Idris Elba de hoofdrol speelt, te zien zal zijn. Op 17 december speelt de aflevering op de Britse zender. Daarnaast zijn er foto's vrijgegeven en een mooie synopsis die meteen een reeks gastacteurs onthult, waaronder [url2=]Rose Leslie[/url2].


Ditmaal vinden we Luther tijdens zijn verlof. In een aftands vakantiehuisje probeert hij uit de aandacht te blijven. De rust die hij daar vindt wordt echter al snel verstoord, als collega's Detective Chief Inspector Theo Bloom (Darren Boyd) en Detective Sergeant Emma Lane (Rose Leslie) met schokkend nieuws uit Londen langskomen. Een gruwelijke kannibalistische seriemoordenaar slaat toe in de stad.

Een spoor van aanwijzingen leidt van het ene plaats delict naar het andere. Detective Superintendent Unit Martin Schenk (Dermot Crowley) en zijn team moeten uitvogelen wat de verbindende factor tussen alle slachtoffers is. Maar het gestoorde meesterbrein blijkt meer dan een match voor Schenks politiemacht en is hen telkens te slim af. Als Luther zijn triomfantelijke terugkeert in de Bullpen maakt, is hij vastbesloten de moordenaar te vangen voordat er nog een verminkt lichaam op de stapel komt. Achtervolgd door spoken uit zijn verleden, eist het elke vezel uit Luthers bestaan om de boel bij elkaar te houden.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen