Garret Dillahunt mogelijk gecast in 'The Walking Dead'

Garret Dillahunt The Walking Dead

Acteur zou de rol van Negan gaan spelen, de leider van de Saviors.

Michelle Iwema, 8 november 2015 13:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

AMC heeft nog geen casting nieuws vrijgegeven voor The Walking Dead, maar het zou zomaar kunnen dat acteur Garret Dillahunt in het komende seizoen de rol van Negan zal gaan spelen.
Er zijn een aantal zaken, die daarop duiden. Dillahunt tweette namelijk op 3 november een foto van een Walking Dead comic met daarop duidelijk Negan afgebeeld samen met Rick. Daarbij zette hij de volgende tekst: Reading material for the day: @TheWalking Dead. Just cause. Ook zou zijn uiterlijk aansluiten op de manier waarop het personage van Negan wordt omschreven qua leeftijd, bouw en uitstraling. AMC bedankte na zijn tweet de acteur en kort daarna begonnen andere castleden Alanna Masterson en John Carroll Lynch de acteur op Twitter te volgen.

Negan is volgens de comics van Robert Kirkman, de leider van een groep van 50 overlevenden uit de Washington DC omgeving. Deze worde de Saviors genoemd en Negan loopt rond met een honkbalknuppel die hij Lucille noemt. Het is in de comics deze Negan (spoiler alert voor degenen die niks over seizoen 6 en 7 willen weten) die Glenn vermoord. Daarna dwingt hij Rick en zijn groep om zijn regels op te volgen. Dat ze deze verhaallijn ook zo zullen volgen, is natuurlijk geen gegeven. Maar zo wordt Negan in de comics geïntroduceerd.

Er wordt in ieder geval verwacht dat het personage van Negan in seizoen 7 voor zal komen.


Bron: Christian Today

Lees meer over: Negan, The Walking Dead, The Dead, Dood, wie dood Walking Dead, Rick, walkers, undead, Garret Dillahunt, Glenn

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws