search
De relatie tussen Pam en Michael in 'The Office': de onvergetelijke scène die alles op zijn kop zette
Series / Specials

De relatie tussen Pam en Michael in 'The Office': de onvergetelijke scène die alles op zijn kop zette

Pam en Michael hadden niet de beste relatie in The Office, maar deze scène veranderde alles.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Soms kan slechts één kleine scène een heel groot verschil maken in een serie. Eén zin, één blik of één handeling kan een personage in een compleet ander licht zetten. Dat is ook precies wat er gebeurde in deze scène van The Office.

De personages in The Office zijn ijzersterk en verschillen allemaal van elkaar. Het is in dit grote contrast dat de beste groei zichtbaar kan zijn.

Pams kunst


Je zou kunnen zeggen dat Pam (Jenna Fischer) het hart is van The Office: een kunstenaar gevangen in een bedrijf. Ze wordt niet gewaardeerd en het lukt haar ook niet om uit deze wereld te stappen.

In seizoen 3, aflevering 17 'Business School', heeft Pam eindelijk de moed bij elkaar verzameld om haar kunst tentoon te stellen. In een verrassend moment is het Michael (Steve Carell) die Pam complimenteert over haar kunst.

Pam en Michael


Pam en Michael kunnen niet heel goed met elkaar overweg door de onprofessionele opmerkingen van Michael. Hij kan heel erg vrouwonvriendelijk overkomen en hoewel het altijd slechts grappen zijn, komen zijn opmerkingen wel hard aan.In deze aflevering is Michael oprecht onder de indruk door Pams kunst. Hij laat zijn gevoelige kant zien en bewijst dat hij een goede vriend kan zijn voor Pam.

The Office


Hoewel Michael zeker niet altijd de meest volwassen persoon is, heeft hij wel een hart van goud. Alle afleveringen van The Office zijn te streamen op Netflix en SkyShowtime.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Noem jij jezelf fan van The Office?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen