search

Ons nieuws van maandag 1 april 2024

'Based on a True Story': maatschappijkritische concurrent voor 'Only Murders in the Building'
Recensie

'Based on a True Story': maatschappijkritische concurrent voor 'Only Murders in the Building'

Een moordenaar niet aangeven maar een podcast met hem maken; wat kan er misgaan?

Regie: Jennifer Arnold, Alexander Buono, Francesca Gregorini, e.a. | Cast: Kaley Cuoco (Ava), Chris Messina (Nathan), Tom Bateman (Matt), Pricilla Quintana (Ruby), Li Jun Li (Michelle), e.a. | Afleveringen: 8 | Speelduur: 23-44 minuten | Jaar: 2023

Misdaad is al eeuwenlang een populair onderwerp voor verhalen en onze tijd is niet anders. Sinds enkele jaren zijn podcasts over moordzaken onwijs in trek bij Amerikanen en dat zien we terug op televisie; naast de gebruikelijke misdaadseries zijn er inmiddels ook series over misdaadpodcasts, zoals Only Murders in the Building. Die serie heeft er met Based on a True Story een concurrent bij. Deze is weliswaar minder grappig, maar bevat scherpere kritiek.

Ava is een groot fan van truecrimepodcasts en is dan ook door het dolle heen wanneer er in haar buurt een seriemoordenaar actief blijkt. Voor de rest gaat het niet zo goed: het wil haar niet lukken als makelaar en haar man Nathan wordt op zijn werk gedegradeerd. Als amateurspeurneus ontdekt Ava wie die lokale seriemoordenaar is, maar ze heeft een lucratiever plan dan hem aan te geven: een podcast met hem maken.

Niet bepaald verstandig, maar slechte beslissingen nemen op basis van een impuls is waar deze hele serie om draait. En het duurt even voordat die boodschap inzinkt. Het is namelijk niet de bedoeling dat de kijker zich vanaf de eerste minuut afvraagt wat de diepere laag van het verhaal is. Zo zijn er meerdere personages en momenten die fout gedrag heel nonchalant brengen. Dat Ava's drie beste vriendinnen allemaal buitenechtelijke affaires hebben wordt door hen gebracht alsof het eigenlijk een must is binnen een huwelijk.

Maar wanneer tijdens een uitje in Las Vegas de hoogzwangere Ava alcohol achterover gaat gooien en haar altijd nuchtere man een pil slikt, maakt de serie het wel heel bont. Hebben we hier alweer te maken met een scenarist die zijn werk gebruikt om een wereld te creëren waarin onverstandige keuzes eigenlijk helemaal niet zo verkeerd zijn? Nee, dit is de kern van de serie.

Zoals een zwangere vrouw misschien snakt naar een glas wijn, zo snakt een seriemoordenaar ernaar om iemand van het leven te beroven. Maar de mens moet beter zijn en niet als een primaat elk instinct volgen. Zowel Ava als Nathan hebben seksuele fantasieën over anderen. En dat mag, geef er alleen niet aan toe of kies er samen voor om een open huwelijk te hebben.

Kaley Cuoco is lekker actief bezig als actrice en producent, alhoewel ze voor haar rol als Ava op komisch bedoelde momenten toch weer terugvalt op simpele trucjes waar ze tijdens haar sitcomtijd op kon rekenen. Chris Messina is als Nathan wat minder voor de hand liggend, maar dat is dan ook meer een filmacteur. De moordenaar wordt gespeeld door de Britse Tom Bateman, die alleen al door zijn lengte zorgt voor een dreigende aanwezigheid. Echter, af en toe vervalt hij in wat flauwe en clichématige acteur-die-psychopaat-speelt-trekjes.

Het plot vermijdt voorspelbaarheid door zich amper te richten op het maken van de podcast en meer op de gevolgen die ieders keuzes hebben. Maar door de onverstandige beslissingen van de personages en hun niet bijster brede persoonlijkheden, zal de kijker niet met gekruiste vingers op een goede afloop hopen wanneer ze weer in een benarde situatie belanden.

Toch fijn dat er eindelijk wat kritiek komt op de Amerikaanse obsessie met moord en moordenaars. Wanneer de podcast bekendheid verwerft, zijn er mensen die oproepen om deze te cancellen. Een actieve en anonieme seriemoordenaar een podium geven gaat wel heel ver. "Is dat wie wij zijn geworden als maatschappij?" vraagt iemand zich af.

Maar het blijft de zoveelste serie over moord, ook al is deze komisch van aard. De laatste aflevering heeft een wel heel flauw fantasiemoment. En een open einde, maar dat is niet verrassend. Of maker Craig Rosenberg al heeft uitgevogeld hoe dit moet aflopen is niet bekend, maar het is duidelijk een serie waarmee men nog jaren door wil. Er zijn slechtere series, dus kom maar op.

★★★☆☆

Based on a True Story is te zien bij Prime Video.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De relatie tussen Pam en Michael in 'The Office': de onvergetelijke scène die alles op zijn kop zette
Series / Specials

De relatie tussen Pam en Michael in 'The Office': de onvergetelijke scène die alles op zijn kop zette

Pam en Michael hadden niet de beste relatie in The Office, maar deze scène veranderde alles.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Soms kan slechts één kleine scène een heel groot verschil maken in een serie. Eén zin, één blik of één handeling kan een personage in een compleet ander licht zetten. Dat is ook precies wat er gebeurde in deze scène van The Office.

De personages in The Office zijn ijzersterk en verschillen allemaal van elkaar. Het is in dit grote contrast dat de beste groei zichtbaar kan zijn.

Pams kunst


Je zou kunnen zeggen dat Pam (Jenna Fischer) het hart is van The Office: een kunstenaar gevangen in een bedrijf. Ze wordt niet gewaardeerd en het lukt haar ook niet om uit deze wereld te stappen.

In seizoen 3, aflevering 17 'Business School', heeft Pam eindelijk de moed bij elkaar verzameld om haar kunst tentoon te stellen. In een verrassend moment is het Michael (Steve Carell) die Pam complimenteert over haar kunst.

Pam en Michael


Pam en Michael kunnen niet heel goed met elkaar overweg door de onprofessionele opmerkingen van Michael. Hij kan heel erg vrouwonvriendelijk overkomen en hoewel het altijd slechts grappen zijn, komen zijn opmerkingen wel hard aan.In deze aflevering is Michael oprecht onder de indruk door Pams kunst. Hij laat zijn gevoelige kant zien en bewijst dat hij een goede vriend kan zijn voor Pam.

The Office


Hoewel Michael zeker niet altijd de meest volwassen persoon is, heeft hij wel een hart van goud. Alle afleveringen van The Office zijn te streamen op Netflix en SkyShowtime.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix introduceert deze week 'Sex and the City' en 12 andere gave series
Series / Nieuws

Netflix introduceert deze week 'Sex and the City' en 12 andere gave series

Zet de popcorn maar klaar, want deze week valt er meer dan genoeg te bingen op Netflix.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.


From


Verschijnt op: Maandag 1 april | Release: Seizoen 1 | Genre: Drama / Horror / Mysterie | Kijk op: Netflix

Verdwaalde reizigers komen vast te zitten in een mysterieus stadje waar ze niet uit geraken en waar kwade machten hun geest beïnvloeden en ze 's nachts worden opgejaagd.
Sex and the City


Verschijnt op: Maandag 1 april | Release: Seizoen 1-6 | Genre: Komedie / Drama / Romantiek | Kijk op: Netflix

Sekscolumniste Carrie Bradshaw wendt zich tot haar beste vriendinnen Miranda, Charlotte en Samantha voor advies terwijl ze liefde en lust ervaart in New York City.
Parasyte: The Grey


Verschijnt op: Vrijdag 5 april | Release: Seizoen 1 | Genre: Actie / Horror / Sciencefiction | Kijk op: Netflix

Wanneer onbekende parasieten met geweld menselijke gastheren overnemen en steeds sterker worden, moet de mensheid in actie komen om zich te verdedigen tegen de groeiende dreiging.
Overige series nieuw op Netflix


Hieronder de overige series die deze week op Netflix verschijnen.

1 april: Sherlock (seizoen 1-4) - Misdaad / Drama / Mysterie - Sherlock Holmes was een moderne man. De wereld is oud geworden. Nu is hij terug zoals hij zou moeten zijn: gespannen, moeilijk en gevaarlijk om te kennen. Wanneer ex-soldaat en dokter John Watson Sherlock leert kennen, is het duidelijk dat de twee mannen enorm veel van elkaar verschillen, maar er ontstaat toch een onverbrekelijke band wanneer ze samen verbijsterende zaken onderzoeken.

1 april: The Magic Prank Show with Justin Willman (seizoen 1) - Komedie / Reality-TV - Goochelaar, comedian en meesterbeduvelaar Justin Willman en zijn team halen geraffineerde grappen uit met nietsvermoedende doelwitten om mensen te helpen wraak te nemen.

1 april: The Rookie (seizoen 5) - Actie / Misdaad / Drama - Na een ingrijpend incident jaagt een 45-jarige man zijn droom na om politieagent te worden. Nu moet hij aan zichzelf en zijn superieuren van de LAPD bewijzen dat hij het aankan.

3 april: Crime Scene Berlin: Nightlife Killer (seizoen 1) - Misdaad / Documentaire - In 2012 werd de Berlijnse partyscene opgeschrikt door een reeks gruwelijke moorden. De moordenaar bleef spoorloos, totdat een van zijn doelwitten het overleefde.

3 april: Files of the Unexplained (seizoen 1) - Documentaire / Misdaad / Mysterie - In deze huiveringwekkende onderzoeksdocu worden griezelige ontmoetingen, bizarre verdwijningen, angstaanjagende gebeurtenissen en andere opzienbarende fenomenen onderzocht.

4 april: Crooks (seizoen 1) - Actie / Misdaad / Drama - Een kostbare munt brengt rivaliserende bendes in Europa met elkaar in conflict, waardoor een gepensioneerde kluiskraker moet samenwerken met een gangster voor een laatste overval.

4 april: Delicious in Dungeon (seizoen 1 - aflevering 14) - Animatie / Avontuur / Komedie - Kerkers, draken ... en heerlijke monsterstoofpot? Avonturiers begeven zich in een vervloekt, bedolven koninkrijk om hun kameraad te redden en koken onderweg bergen voedsel.

4 april: I Woke Up a Vampire (seizoen 2) - Komedie / Familie / Fantasy - Carmie ontdekt op haar 13e verjaardag dat ze eigenlijk half mens, half vampier is... en dat mythische krachten opgroeien veel ingewikkelder maken.

4 april: Ripley (seizoen 1) - Misdaad / Drama / Thriller - Een oplichter neemt een unieke baan aan in Italië en belandt in een wereld van geld en privilege. Maar om het leven te krijgen dat hij wil, moet hij een web van leugens spinnen.

6 & 7 april: Queen of Tears (seizoen 1 - aflevering 9-10) - Drama / Familie / Romantiek - De koningin van de warenhuizen en de prins van de supermarkten doorstaan een huwelijkscrisis, waarna de liefde weer op wonderbaarlijke wijze begint op te bloeien.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Homeland'-ster Claire Danes vindt onderdak bij Netflix
Series / Nieuws

'Homeland'-ster Claire Danes vindt onderdak bij Netflix

De actrice krijgt in de nieuwe serie ook hulp van een oude bekende.

Jarenlang speelde actrice Claire Danes de rol van CIA-agente Carrie Mathison in de veelgeprezen misdaadserie Homeland van televisienetwerk Showtime, en nu is ze gestrikt voor een nieuwe dramaserie van concurrent Netflix.

Danes gaat namelijk de hoofdrol spelen in de aankomende gelimiteerde dramaserie The Beast in Me. In het nieuwe project gaat ze de samenwerking weer aan met iemand waarmee ze voor Homeland nauw samenwerkte.

Samenwerking is formule voor succes


De serie is afkomstig van schrijver Gabe Rotter en heeft Howard Gordon als showrunner. De serie brengt Gordon en Danes weer samen, nadat ze eerder samenwerkten aan Homeland, die Gordon mede heeft gecreëerd en daar tevens uitvoerend producent van was.

Samen waren ze voor Homeland garant voor een vrachtlading aan prijzen. De serie zelf won al acht Emmy's en maar liefst vijf Golden Gloves. Danes won daarvan twee Emmy's en twee Golden Globes voor haar acteerprestaties.

Intrige en spanning in nieuwe serie


Het nieuwe The Beast in Me gaat over schrijfster Aggie Wiggs (Danes) die zich sinds de tragische dood van haar jonge zoon heeft teruggetrokken uit het openbare leven. Als het huis naast haar wordt verkocht, vindt ze plots een onwaarschijnlijk onderwerp voor haar nieuwe boek.De nieuwe buurman blijkt de beroemde vastgoedmagnaat Nile Sheldon, die ooit de hoofdverdachte was in de verdwijning van zijn vrouw. Als ze dieper in de zaak duikt blijkt dat ze meer te weten komt dan ze had gewild.

Wanneer het nieuwe The Beast in Me uitkomt is nog niet bekend. Wel kun je tot die tijd alle afleveringen van Homeland nog eens kijken op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze klassieke Britse miniserie met een sublieme 8,8 op IMDb is gewoon nog te streamen
Series / Specials

Deze klassieke Britse miniserie met een sublieme 8,8 op IMDb is gewoon nog te streamen

De 'Pride and Prejudice'-miniserie van de BBC heeft inmiddels een iconische status, dus deze mag je niet gemist hebben.

Jane Austens bekendste roman Pride and Prejudice is al vele malen verfilmd. Misschien denk je meteen aan de film uit 2005 met Keira Knightley, maar veel fans hebben een andere favoriet: de miniserie van de BBC uit 1995.

De miniserie Pride and Prejudice werd in 1995 gemaakt en is geregisseerd door Simon Langton. De serie is gebaseerd op Austens roman uit 1813 en het scenario werd geadapteerd door Andrew Davies.

Vijf dochters


Pride and Prejudice speelt zich af in het Engeland van begin 19e eeuw. Het verhaal draait om de vijf ongehuwde dochters van de familie Bennet. Wanneer de rijke Mr. Bingley (Crispin Bonham-Carter) in de buurt komt wonen, hoopt Mrs. Bennet (Alison Steadman) dat een van haar dochters met hem trouwt.

Mr. Bingley heeft meteen interesse in oudste dochter Jane (Susannah Harker). Hij heeft echter ook zijn beste vriend Mr. Darcy (Colin Firth) meegenomen, die een minder goede indruk maakt. Hij steekt zijn afkeuring voor de lage status van de buurtbewoners namelijk niet onder stoelen of banken.

Trots en vooroordeel


Op één na oudste dochter Elizabeth (Jennifer Ehle) moet niks van Mr. Darcy hebben, vooral niet nadat hij haar persoonlijk heeft beledigd op een bal. Toch blijven de twee elkaar steeds tegenkomen. Hebben ze echt een hekel aan elkaar, of zijn ze enkel verblind door trots en vooroordeel?Pride and Prejudice trok enorm hoge kijkcijfers en wist destijds veel video's en dvd's te verkopen. Ook won de serie verschillende prijzen, waaronder een BAFTA voor Ehle en een Emmy voor de kostuums.Ook wist de serie de carrière van Firth te lanceren, die tot deze rol nog niet zo bekend was.

Geweldige score


Op IMDb krijgt de serie een indrukwekkende score van 8,8/10. In de top 250 beste series van de site staat Pride and Prejudice op nummer 66.

Bekijk Pride and Prejudice op NPO Plus.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Wat doet Tony Danza uit 'Who's the Boss?' alias 'De Baas in Huis' tegenwoordig eigenlijk?
Series / Specials

Wat doet Tony Danza uit 'Who's the Boss?' alias 'De Baas in Huis' tegenwoordig eigenlijk?

Tony Danza is vooral bekend van de series 'Taxi' en 'Who's the Boss', maar acteert hij vandaag de dag nog steeds?

Acteur Tony Danza werd bekend bij het grotere publiek door zijn rol in de serie Who's the Boss. Maar na deze serie eindigde zijn carrière als acteur zeker niet. Wat doet Danza tegenwoordig?

Hoewel de meeste mensen in Nederland Danza zullen kennen van Who's the Boss, is dat niet waar zijn acteercarrière begon. Zijn eerste rol was namelijk die van Tony Banta in de sitcom Taxi, van 1978 tot 1983.

Tony Micelli


Vanaf 1984 speelde Danza in Who's the Boss, in Nederland uitgezonden onder de titel De baas in huis. Hij speelde de rol van Tony Micelli, een voormalig baseballspeler die gaat werken als inwonend huishouder om zijn dochter buiten New York op te kunnen voeden.

Voor deze rol werd Danza genomineerd voor een Emmy en een Golden Globe Award. Who's the Boss eindigde in 1992, maar dat betekende absoluut niet het einde van Danza's acteercarrière. In de jaren 90 speelde hij in meerdere films, waaronder Angels in the Outfield.

Eigen sitcom


Vanaf 1997 tot 1998 had Danza zijn eigen sitcom genaamd The Tony Danza Show. Ook begin deze eeuw bleef hij acteren. Hij was te zien in de film Crash en had verschillende gastrollen als zichzelf, onder andere in Family Guy.Maar wat doet Danza vandaag de dag? Rond 2012 leek het even alsof Danza acteren op een lager pitje had gezet, maar tegenwoordig is hij daar weer volop mee bezig. In 2021 verzorgde hij de stem van Siggy in de animatiefilm Rumble.

Nooit gestopt


En in 2022 was hij te zien in de bovennatuurlijke tienerfilm Darby and the Dead. Ook verschijnt hij weer veel in series. De afgelopen jaren speelde hij rollen in Outmatched, Blue Bloods, Raising Kanan en Tacoma FD. En vergeet niet, Tony houdt van zingen!

Bekijk op instagram


Bovendien was hij vorig jaar nog als zichzelf te zien in And Just Like That…, de spin-off van Sex and the City. Danza heeft het acteren dus nooit opgegeven.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De nieuwe Marvel superhit 'X-Men '97' scoort hoog bij kijkers en critici
Series / Nieuws

De nieuwe Marvel superhit 'X-Men '97' scoort hoog bij kijkers en critici

De nieuwe Marvel-serie X-Men '97 is uit en krijgt een opvallende score op Rotten Tomatoes.

De avonturen van Marvel zijn al sinds de stripboeken enorm populair. Sinds het MCU zijn de superhelden alleen nog maar bekender geworden. Deze serie was een langverwacht project, maar was het 't wachten waard?

De Marvel-serie X-Men '97 is gebaseerd op het stripboek X-Men: The Animated Series dat van 1992 tot 1997 liep. De serie gaat verder waar de stripboeken zijn geëindigd.

De synopsis


X-Men '97 is gemaakt door Beau DeMayo en vertelt het verhaal van de X-Men. Zij worden geconfronteerd met nieuwe uitdagingen nadat ze hun leider, professor Charles Xavier, zijn verloren. Charles was meegenomen door Lilandra Neramani om te genezen van het letsel dat Henry Peter Gyrich hem heeft toegebracht.

De serie is immens populair bij zowel de critici als bij de kijkers. De critici geven X-Men '97 namelijk een stevige score van 98% en de kijkers belonen de serie met 94%.

Recensies


Sam Thielman van Slate zegt: "De eerste afleveringen van X-Men '97 zijn net zo leuk als ik me herinner van de oude X-Men [...]". Ook wordt de serie omschreven als 'meeslepend", "nostalgisch" en "goed uitgedacht".De serie krijgt ook kritiek. Zo wordt er gezegd dat de serie alleen leuk is voor kijkers die als kind opgegroeid zijn met de stripboeken. Gelukkig zijn er veel meer positieve recensies dan negatieve.

Disney+


Stream X-Men '97 op Disney+
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De ijzersterke en spannende kijkcijferhit van Netflix die een "pageturner" wordt genoemd: 'La Casa de Papel'
Series / Specials

De ijzersterke en spannende kijkcijferhit van Netflix die een "pageturner" wordt genoemd: 'La Casa de Papel'

De serie La Casa de Papel draait om een groep criminelen die de grootste overval in de Spaanse geschiedenis plegen.

Niemand, en zeker niet bedenker en producent Alex Pina had van te voren kunnen bedenken hoe populair zijn vijfdelige serie La Casa de Papel zou worden. De serie heeft miljoenen fans over de hele wereld.

De letterlijke vertaling van de titel is: Het huis van papier. Het is een Spaanse serie die in december 2017 startte en uiteindelijk vijf seizoenen heeft gedraaid, tot in 2021.

De Professor


Alles draait om geld. Wat zou jij doen met zoveel geld waarmee je daadwerkelijk de wereld zou kunnen veranderen? Dat moet de professor hebben gedacht toen hij zijn meesterlijke plan ging uitwerken.

De professor - een schitterende rol voor Alvaro Morte - rekruteert acht misdadigers die elk één kenmerkende eigenschap hebben: ze hebben niets te verliezen. Met deze groep wil hij de grootste overval in de Spaanse geschiedenis plegen.

Codenaam


Hij nodigt ze alle acht uit op zijn afgelegen landhuis waar ze vijf maanden lang worden getraind in elk detail, elke stap en elke waarschijnlijke situatie. In totale afzondering krijgt elk van hen ook een codenaam. Ze worden vernoemd naar steden. Zoals Tokio (Úrsula Corberó), Berlin (Pedro Alonso), Nairobi (Alba Flores) en Rio (Miguel Herrán).Het doel is om zoveel mogelijk te stelen van de staat. Locatie is de Nationale Munt- en Postzegel fabriek van Spanje. Daar hebben ze elf dagen de tijd voor. Zodra ze het gebouw zijn binnengevallen is er een race tegen de klok en de gealarmeerde wetsdienaars.

Masker


Het masker dat gebruikt werd door de overvallers in de serie is gebaseerd op een afbeelding van de schilder Salvador Dalí, met een verbaasde blik en een oplopende snor. Een ongelooflijk goed gevonden symbool dat de groep identiek maakte aan elkaar en de gegijzelden. Ze vormen daarmee het verzet.Vanaf het allereerste begin houdt deze serie je geboeid en wil je alleen nog maar weten hoe het de personages zal vergaan. In de literatuur de serie een echte pageturner genoemd worden. Casa de Papel is een bingewaardige serie, waar je wel even de tijd voor moet nemen.

Kijk alsnog


Kijk La Casa de Papel op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe 'Harry Potter'-serie geeft belangrijke rol aan Yolanthe Cabau
Series / Nieuws

Nieuwe 'Harry Potter'-serie geeft belangrijke rol aan Yolanthe Cabau

Heeft de Nederlandse actrice dan zoveel indruk gemaakt met haar recente Engelstalige films?

Update: Overduidelijk een 1 april grap! We wensen Yolanthe uiteraard een succescolle carrière toe!

Opvallend nieuws uit Hollywood. Vandaag wordt namelijk bekend dat onze eigen Yolanthe Cabau een hoofdrol krijgt in de nieuwe Harry Potter-serie van HBO Max. Cabau zou indruk hebben gemaakt in haar vorig jaar verschenen Noord-Amerikaanse films.

Even geleden werd duidelijk dat de Harry Potter-rebootserie met een compleet nieuwe cast in 2026 op de streamingdienst HBO Max moet verschijnen. Het is dus niet vreemd dat we nu castingnieuws krijgen.

Yolanthe in Harry Potter


Het nieuws komt via The Hollywood Porter. "We zijn zeer verheugd om de Nederlandse actrice Yolanthe Cabau als eerste acteur voor de veelbelovende Harry Potter-serie te onthullen aan de wereld," aldus Amy April van HBO Max.

"Yolanthe zagen we vorig jaar in kleinere films als Deadly DILF en Secrets of a Celebrity Nanny en daarin heeft ze ons helemaal overtuigd," vervolgt de pief. "Na haar succes in Nederland ligt Hollywood binnenkort aan haar voeten."

De tante van Harry?


THR wist ook te melden dat Yolanthe de rol van Petunia Dursley, de akelige tante van Harry, of misschien Minerva McGonagall speelt. Voor de laatste rol lijkt Yolanthe echter net te jong, al weten we nog niet wat de insteek van de serie wordt.

De opnames moeten ergens dit jaar van start gaan en de kans is groot dat komende tijd meer namen worden onthuld voor de Harry Potter-reboot. Fans van Yolanthe zullen wel blij zijn met dit grote nieuws.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.