search
Wil je meer 'The Gentlemen'? Zorg dan dat je deze misdaadserie niet mist
Series / Featured

Wil je meer 'The Gentlemen'? Zorg dan dat je deze misdaadserie niet mist

Actie, misdaad en criminaliteit. Deze serie met Peaky Blinders-acteur Joe Cole heeft het allemaal.

De nieuwe actie komedie van Guy Ritchie, The Gentlemen, was een groot succes onder kijkers. Theo James steelt de show in de hoofdrol en ook Maze Runner-actrice Kaya Scodelario laat haar talent zien. Het is logisch dat je geen genoeg kan krijgen van deze serie, maar gelukkig is er een gruwelijk goed alternatief.

The Gentlemen is de perfecte actie komedie met een goede dosis aan misdaad en drama. Gangs of London uit 2020 is de perfecte serie als je meer van dit genre wil zien.

Adaptatie


Gangs of London is gebaseerd op de gelijknamige video game van London Studio. De game is het vierde deel uit The Getaway-franchise van Brendan McNamara en Katie Ellwood.

De serie is gemaakt door Gareth Evans en Matt Flannery en heeft ondertussen al twee ijzersterke seizoenen. Eind 2022 was de serie vernieuwd voor een derde seizoen, maar hier is nog geen officiële verschijningsdatum van bekend.

Het plot


Gangs of London gaat over de verdachte dood van Finn Wallace (Colm Meaney), de machtigste crimineel in Londen. Niemand weet wie hem vermoord heeft, maar hij had een lange lijst van rivalen.In deze onzekere tijd voor criminelen en de maffia, probeert Sean Wallace (Joe Cole) de plaats van zijn vader in te nemen. Terwijl dit allemaal afspeelt, weet undercoveragent Elliot Carter/ Finch (Sope Dirisu) de Wallace Organization te infiltreren.

Gangs of London


Ben je nieuwsgierig geworden naar de complexe wereld van de misdaad in Londen? Dan is Gangs of London de perfecte serie voor jou! Helaas is Gangs of London op het moment van schrijven niet in Nederland te streamen, maar wel te koop op verschillende webwinkels.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij de serie The Gentlemen gezien op Netflix? En zo ja, vind je de misdaadkomedie een aanrader?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen