search
Bob Newhart terug in The Big Bang Theory
Series / Nieuws

Bob Newhart terug in The Big Bang Theory

Professor Proton is terug!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

Fans van de serie The Big Bang Theory kunnen zich gaan opmaken voor een nieuw optreden van Bob Newhart! Jawel, je hoort het goed, professor Proton is terug!


Newhart zal in seizoen 9 van The Big Bang Theory, welke momenteel wordt uitgezonden in de Verenigde Staten opnieuw zijn rol opnemen van Professor Proton. De jeugdheld van Sheldon zal wederom verschijnen in diens dromen in de vorm van een Jedi. Sheldon staat namelijk voor een zeer belangrijke beslissing waar hij wel een beetje goede raad voor kan gebruiken.

Newhart verschijnt inmiddels reeds voor de vierde keer in de populaire sitcom. In het zevende seizoen, namelijk in de aflevering "The Proton Transmorgrification" werden vriend en vijand verrast door het nieuws dat de professor er het virtuele loodje bij had neergelegd. In dezelfde aflevering echter verscheen hij plots in Sheldon's dromen als Obi-Wan. De rol van de grappige professor bleek dus nog helemaal niet uitgespeeld...

Newhart die inmiddels de respectabele leeftijd van 86 jaar heeft bereikt won zijn eerste Emmy ooit voor zijn gastoptreden in de show.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen