search

Ons nieuws van donderdag 12 november 2015

Bob Newhart terug in The Big Bang Theory
Series / Nieuws

Bob Newhart terug in The Big Bang Theory

Professor Proton is terug!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

Fans van de serie The Big Bang Theory kunnen zich gaan opmaken voor een nieuw optreden van Bob Newhart! Jawel, je hoort het goed, professor Proton is terug!

Newhart zal in seizoen 9 van The Big Bang Theory, welke momenteel wordt uitgezonden in de Verenigde Staten opnieuw zijn rol opnemen van Professor Proton. De jeugdheld van Sheldon zal wederom verschijnen in diens dromen in de vorm van een Jedi. Sheldon staat namelijk voor een zeer belangrijke beslissing waar hij wel een beetje goede raad voor kan gebruiken.

Newhart verschijnt inmiddels reeds voor de vierde keer in de populaire sitcom. In het zevende seizoen, namelijk in de aflevering "The Proton Transmorgrification" werden vriend en vijand verrast door het nieuws dat de professor er het virtuele loodje bij had neergelegd. In dezelfde aflevering echter verscheen hij plots in Sheldon's dromen als Obi-Wan. De rol van de grappige professor bleek dus nog helemaal niet uitgespeeld...

Newhart die inmiddels de respectabele leeftijd van 86 jaar heeft bereikt won zijn eerste Emmy ooit voor zijn gastoptreden in de show.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Snowpiercer' wordt tv-serie
Series / Nieuws

'Snowpiercer' wordt tv-serie

De bijzondere actiefilm uit 2013 had hoofdrollen voor Chris Evans en Tilda Swinton.

In 2013 verraste regisseur Bong Joon-ho met de bijzondere actiefilm Snowpiercer en nu wordt er werk gemaakt van een tv-serie. Het scenario wordt onder handen genomen door Josh Friedman, de man achter Terminator: The Sarah Connor Chronicles. Oldboy-regisseur Chan-wook Park - die de film Snowpiercer produceerde - zal bij de show optreden als uitvoerend producent.

In de film - met rollen voor Chris Evans en Tilda Swinton - is een experiment om de opwarming van de aarde te stoppen uitgelopen op een dodelijke mislukking. Een nieuwe IJstijd is aangebroken. De laatste overlevenden van de ramp reizen in de sneltrein Snowpiercer non-stop over de wereld. De voorste wagons zijn voor de rijken, achterin zitten de armen. Een revolutie is onvermijdelijk.

De Snowpiercer-show wordt geproduceerd door Marty Adelsteins Tomorrow Studios, het bedrijf achter MTV's Teen Wolf en ABC's Last Man Standing.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Volledig seizoen voor komedie 'Son of Zorn'
Series / Nieuws

Volledig seizoen voor komedie 'Son of Zorn'

Phil Lord en Chris Miller doen het goed bij Fox.

Fox meldt dat serie Son of Zorn van Chris Lord en Phil Miller een complete seizoen krijgt. De komedieserie moet live-action en animatie combineren en zal in het seizoen van 2016/17 te zien zijn. Rollen zijn er voor Jason Sudeikisals het He-Man-achtige personage Zorn, Cheryl Hines en Tim Meadows.

In de serie keert Zorn, een volledig geanimeerde legendarische krijger na tien jaar terug naar de Aarde. Hij wil weer een band opbouwen met zijn live-action zoon Alan en ex-vrouw Edie, maar lijdt onder het gewone leventje en de banale baan die hij krijgt. Hij vindt het moeilijker dan oorlog voeren in het mythische land Zyphyria.

Fox noemt de serie uniek in het persbericht. "Er is nog nooit een serie als deze geweest. En, natuurlijk, is het erg, erg grappig."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
The Last Kingdom: The invasion has started
Series / Nieuws

The Last Kingdom: The invasion has started

'The Last Kingdom' is de Britse 'Game of Thrones' en start a.s zaterdag met een nieuw seizoen!



Op 7 november start op BBC First, de Nederlandse zender van de Britse BBC, de gloednieuwe serie van The Last Kingdom. Dit historische actie-drama is in de Verenigde Staten en Groot-Brittannië al een zeer grote hit. Veel recensenten stellen de serie gelijk aan HBO-kraker Game of Thrones en die vergelijking is meer dan terecht. Geweld, intrige, seks... maak je borst maar nat!

'The Last Kingdom' speelt zich af in het jaar 872, toen Engeland nog bestond uit veel verschillende, vaak met elkaar strijdende koninkrijken. De meesten daarvan vielen in handen van de Vikingen en alleen Wessex bood nog verzet. De serie concentreert zich op Uhtred, de zoon van een edelman die door de Noormannen ontvoerd wordt en als één van hen opgevoed. Hij moet kiezen tussen het koninkrijk waar hij vandaan komt en de mensen die hem opvoedden. Leuk voor ons Nederlanders is dat niemand minder dan Rutger Hauer een van de hoofdrollen speelt in de serie! Hij is Ravn, een dichter van de Vikingen, die Uhtred (een rol van Alexander Dreymon) voorziet van wijs advies.

'The Last Kingdom' is vanaf 7 november om 22:00 op BBC First te zien (kanaal 23 van KPN). Speciaal voor de seizoensstart worden twee afleveringen uitgezonden. Vervolgens is er wekelijks een nieuwe aflevering te zien. BBC First is de Nederlandse zender van de Britse BBC en toont veel toffe series. Denk maar aan het nieuwe seizoen van Doctor Who, New Tricks en Ordinary Lies. Kortom: voor elk wat wils!

Viking invasie 'The Last Kingdom' treft Amsterdam







Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Foto toont team 'Arrow' en 'The Flash'
Series / Nieuws

Foto toont team 'Arrow' en 'The Flash'

De belangrijkste superhelden verenigd op één beeld.

The CW lanceert binnenkort crossover Legends of Tomorrow, waarin de cast van Arrow en The Flash te zien is. Nu heeft Marc Guggenheim, producent van de series, een blik op de verenigde teams vrijgegeven. Hierboven zie je een foto met Oliver, Diggle, Speedy, Black Canary, Barry, Hawkgirl en Hawkman. Wat er met de handen van Barry aan de hand is, weten we niet.

Eerder vertelde Arrow-acteur Stephen Amell nog het volgende over de crossovers. "Vorig jaar was zo ontworpen dat je als je fan van de ene of de andere serie was, je zowel 108 van 'Flash' als 308 van 'Arrow' los van elkaar kon kijken en ervan kon genieten. Dat is dit jaar niet het geval. Als je ze back-to-back bekijkt, vormen ze een twee uur durende televisie aflevering."

"Het grootste deel van de aflevering van 'Flash' speelt zich af in Star City en het grootste deel van de 'Arrow'-aflevering in Central City. Er is een gezamenlijke vijand en dat was vorig jaar niet het geval. En in het algemeen hebben we goed werk verricht in het verweven van niet twee, maar drie series. Deze afleveringen zijn samen cruciale prestaties voor de series. We namen een scène op met negen superhelden erin. Negen mensen met ofwel krachten of superpakken. Het was geweldig om naar te kijken en de wereld waar meer dan drie jaar aan gewerkt is te zien."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.