search
Met de perfecte 100% op Rotten Tomatoes is dit één van de beste series van HBO Max
Series / Specials

Met de perfecte 100% op Rotten Tomatoes is dit één van de beste series van HBO Max

'Hacks' gaat over twee vrouwen die een team vormen om hun eigen carrière te redden.

Op HBO Max staan een hoop uitstekende series, maar ze zijn niet allemaal even bekend. Een van de minder bekende titels op de streamingdienst die wel enorm goed beoordeeld wordt is Hacks.

Hacks is een comedyserie die in 2021 in première ging. Een jaar later kwam het tweede seizoen uit. Een derde seizoen zal aankomende mei op HBO Max verschijnen.

Deborah en Ava


De serie gaat over Deborah Vance (Jean Smart), een beroemde en legendarische stand-up comedian in Las Vegas. Ze heeft een enorm succesvolle carrière achter de rug, maar beseft dat ze zichzelf opnieuw moet uitvinden om dit succes te behouden.

Aan de andere kant is er de jonge comedyschrijfster Ava (Hannah Einbinder). Door een beledigende tweet en haar arrogante reputatie kan ze moeilijk aan werk komen. Hoewel ze het eigenlijk niet ziet zitten, zorgt haar manager ervoor dat ze aan de slag kan als schrijfster voor Deborah.

Rotten Tomatoes


Tegen hun eigen verwachtingen in ontwikkelen de twee een speciale band. Ava helpt Deborah om meer risico te nemen en andersom helpt Deborah Ava met haar persoonlijke problemen. Lukt het de twee om hun carrières weer op te bouwen?Hacks krijgt een uitstekende score. Op Rotten Tomatoes scoort de serie de perfecte 100% bij de critics. Het publiek geeft de serie een 89%.

HBO Max


De critics consensus: "Hacks balanceert behendig zijn scherpe kritiek op de comedy wereld met meer intieme momenten, terwijl de onverslaanbare Jean Smart een rol krijgt die haar talenten waardig is - en Hannah Einbinder is een uitstekende partner".

Seizoen 3 is vanaf 2 mei te zien op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

De topper Hacks is misschien niet zo bekend: heb jij de serie al gezien?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen