search
Vergeten en opvallende satirefilm is deze week op Netflix te zien: 'Irresistible'
Films / Netflix Kijktip

Vergeten en opvallende satirefilm is deze week op Netflix te zien: 'Irresistible'

Ontdek op 25 april de satirische komedie 'Irresistible' op Netflix, met een mix van bekende acteurs.

Op 25 April verschijnt in Nederland de komediefilm Irresistible op Netflix. Het is goed mogelijk dat deze satirische komedie nieuw voor je is. De film kreeg wegens de de corona-pandemie een beperkte bioscoop-release in 2020 en ging direct naar video-on-demand.

Irresistible vertelt het verhaal van een democraat die als politiek strateeg werkt voor een burgemeesterskandidaat. Het blijkt echter dat het Amerikaanse dorpje waarin de verkiezingen worden gehouden zwaar conservatief is.

Cast


Er zitten een hele rits aan bekende namen in deze politieke satire. De hoofdrollen zijn weggelegd voor niemand minder dan Steve Carell, Chris Cooper en Mackenzie Davis. Ook That 70's Show-ster Topher Grace en Rose Byrne maken hun opwachting

De regie van Irresistible is in handen van niemand minder dan Jon Stewart, de bevlogen komiek en presentator van The Daily Show. Stewart staat erom bekend zich fel uit te spreken tegen de conservatieve tak van het Amerikaanse politieke landschap.

Ontvangst


Net zoals het politieke spectrum van de Amerikanen verdeeld is, zo lijken ook de recensies van Irresistible verdeeld te zijn. Hoe kan het ook anders, als je een politieke satire-film maakt in tijden waarin politiek gevoelig ligt.Op rottentomatoes scoort de film een matige 40 procent. Bij het publiek lijkt de film wat beter te scoren met een positieve 61 procent. Ook op IMDb krijgt de film een voldoende.

Netflix


Uiteindelijk zal de Nederlandse kijker zelf bepalen of Irresistible het kijken waard is of niet. De film is vanaf 25 april te streamen via Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij Irresistible al gezien of ga je deze binnenkort kijken op Netflix?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen