search
HBO Max gaat deze week door met 'The Sympathizer' en 4 andere topseries
Series / Nieuws

HBO Max gaat deze week door met 'The Sympathizer' en 4 andere topseries

Het wordt een serieuze week met vooral veel intrige, recherchezaken en drama.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.


The Jinx: The Life and Death of Robert Durst


Verschijnt op: Maandag 13 mei | Release: Seizoen 2 - aflevering 4 | Genre: Documentaire / Biografie / Misdaad | Kijk op: HBO Max

Deze zesdelige documentairereeks toont het zeven jaar durende onderzoek naar een serie van onopgeloste misdaden en de man die ervan verdacht werd de dader te zijn - Robert Durst, telg van de rijke Durst familie in New York.
The Sympathizer


Verschijnt op: Maandag 13 mei | Release: Seizoen 1 - aflevering 5 | Genre: Drama / Geschiedenis / Thriller | Kijk op: HBO Max

Tegen het einde van de Vietnamoorlog vlucht een informant die geïnfiltreerd was in het Zuid-Vietnamese leger naar de Verenigde Staten. Hij vestigt zich in een vluchtelingengemeenschap en blijft in het geheim spioneren en informatie doorgeven aan de Vietcong.
The Cleaning Lady


Verschijnt op: Dinsdag 14 mei | Release: Seizoen 3 - aflevering 9 | Genre: Misdaad / Drama / Thriller | Kijk op: HBO Max

Een Cambodjaanse arts komt naar de VS voor een behandeling om haar zoon te redden. Als het systeem faalt, moet ze onderduiken. Ze wordt schoonmaakster voor de georganiseerde misdaad. Met haar intelligentie vindt ze haar weg in de criminele onderwereld.
Overige series nieuw op HBO Max


Hieronder de overige series die deze week op HBO Max verschijnen.

12 mei: Last Week Tonight with John Oliver (seizoen 11 - aflevering 11) - Komedie / Nieuws / Talkshow - John Oliver, een van de grappigste verschijningen uit de recente tv-geschiedenis, komt naar HBO met een gloednieuwe talkshow, waarin hij op onnavolgbare wijze de sociale, politieke en existentiële problemen van Amerika en de wereld aankaart.

13 mei: Smiling Friends (seizoen 2) - Animatie / Kort / Komedie - De werknemers van een bedrijfje doen er alles aan om geluk naar een bizarre en kleurrijke wereld te brengen. Het bedrijf bestaat uit de cynische Charlie en topwerknemer Pim. Ze bezoeken klanten om hen op te vrolijken.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen