Bekijk de openingcredits van 'Jessica Jones'

Bekijk de openingcredits van Jessica Jones

Een sfeervolle intro voor de Netflix-serie die vanaf vandaag te zien is.

Jim Pedd, 20 november 2015 om 16:38


Hierboven kan je de openingcredits van Marvel/Netflix-serie Jessica Jones bekijken. De serie is vanaf vandaag te bekijken op Netflix. Hierin wordt Jessica Jones nagejaagd door demonen uit haar verleden. Ze probeert na een tragisch ongeluk dat een vroegtijdig einde maakte aan haar superheldencarrière schoon schip te maken in haar privéleven, maar ook in haar professionele leven als detective. Een nieuwe zaak brengt haar weer in contact met demonen uit haar verleden.

De titelrol is voor Krysten Ritter. Haar grote vijand is David Tennants Purple Man. Andere rollen zijn er voor acteurs als Rachael Taylor (Patsy Walker), Mike Colter (Luke Cage), Carrie-Ann Moss (Harper), Eka Darville (Malcolm) en Erin Moriarty (Hope) rollen in de serie.

De premièreaflevering heet AKA Ladies Night. Hierin wordt Jessica Jones ingehuurd om de zaak van een mooie verdwenen studente op te lossen. Dat blijkt al snel meer te zijn dan een gewone zaak.

Lees meer over: jessica jones, marvel, netflix, krysten ritter, david tennant, rachael taylor, mike colter, Carrie ann moss, eka darville, erin moriarty, wil traval

Informatie over de serie: Marvel's Jessica Jones

Populair nieuws