search
Nieuwe serie van maker 'Game of Thrones' start snel: techno-thriller die zeker in de smaak gaat vallen
Series / Nieuws

Nieuwe serie van maker 'Game of Thrones' start snel: techno-thriller die zeker in de smaak gaat vallen

In de serie Concordia komt een wereld van AI en surveillance tot leven met een gruwelijke moord.

Een wereld waarin AI en surveillance hand in hand gaan komt tot leven in Concordia. Voordat je jezelf verliest in dit meeslepende verhaal, zijn hier 5 vragen die je beantwoord moet hebben.

Waar gaat de serie over?


Concordia neemt je mee naar de gelijknamige gemeente, een utopie gedreven door AI-surveillance. Het verhaal begint met een schijnbare zelfmoord, maar snel wordt een gruwelijke moord en een hack van de AI-technologie ontdekt. Een race tegen de klok ontvouwt zich terwijl een team probeert beide misdaden op te lossen en stuit op een schokkende zonde die de hele basis van Concordia bedreigt.

Waar is de serie op gebaseerd?


Concordia is een origineel werk dat speciaal voor televisie is geschreven. Het verhaal is bedacht door getalenteerde schrijvers en gerealiseerd door het productieteam, met executive producer Frank Doelger, bekend van Game of Thrones aan het roer. Er zijn uiteraard wel wat vergelijkingen te maken met het boek en de film Minority Report.

Wie spelen er in de serie?


De serie schittert met een getalenteerde cast, waaronder Ruth Bradley, Nanna Blondell en Christiane Paul in de hoofdrollen. Bradley, bekend van Humans, vertolkt de rol van een gedreven onderzoeker. Blondell, bekend van Young Royals, speelt een lokale bewoner die betrokken raakt bij de gebeurtenissen. Paul, bekend van Counterpart, brengt haar charisma naar de rol van een invloedrijke leider.

Voor wie is deze serie?


De serie spreekt liefhebbers van spannende mysteries en dystopische drama's aan. Met zijn complexe plot en boeiende personages is de serie perfect voor kijkers die op zoek zijn naar een meeslepende ervaring die hen aan het denken zet.Is de serie te bingen?


Het is perfect om te bingen. De serie bestaat uit één seizoen van zes afleveringen. Elke aflevering heeft een geschatte duur van 45 minuten, wat betekent dat het ongeveer 4,5 uur zou duren om het hele seizoen in één keer te bekijken.

Concordia is vanaf 23 mei te streamen op SkyShowtime.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Concordia: lijkt jou dit een serie om te moeten zien?

 • Ja, ik denk het wel

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee, denk het niet

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen