search
Actrice Alexis Bledel was prachtig in 'Gilmore Girls': hoe ziet ze er 20 jaar later uit?
Series / Specials

Actrice Alexis Bledel was prachtig in 'Gilmore Girls': hoe ziet ze er 20 jaar later uit?

Hoe gaat het nu met actrice Alexis Bledel, of wel Rory uit 'Gilmore Girls'?

Het is inmiddels al bijna 20 jaar geleden dat de populaire serie Gilmore Girls tot zijn einde kwam. Actrice Alexis Bledel begon aan haar rol als Rory Gilmore als tiener, maar wat heeft ze sindsdien allemaal gedaan?

De eerste keer dat Bledel in een film of serie te zien was, was als Rory in Gilmore Girls. Dit was ook meteen haar grote doorbraak. De serie liep van 2000 tot 2007 en was een enorm succes.

Acteercarrière


Tijdens Gilmore Girls was Bledel ook in verschillende andere projecten te zien, waaronder de romantische film Tuck Everlasting in 2002, de comedyfilm The Sisterhood of the Travelling Pants en de misdaadfilm Sin City in 2005.

Het einde van Gilmore Girls betekende gelukkig niet het einde van de acteercarrière van Bledel. Ze was door de jaren heen te zien in een groot aantal films en series.

The Handmaid's Tale


In 2016 keerden Bledel en Lauren Graham weer terug in hun Gilmore Girls-rollen in de miniserie Gilmore Girls: A Year in the Life. Daarna was Bledel van 2017 tot 2021 te zien in de populaire serie The Handmaid's Tale.Bledels acteertalent is bovendien niet alleen te bewonderen geweest op het scherm. De actrice was namelijk ook vaak op het podium te vinden. Ze speelde van 2011 tot 2016 in verschillende theaterproducties.

Persoonlijk leven


In 2014 trouwde Bledel met acteur Vincent Kartheiser. In 2015 kreeg het koppel een zoon. Inmiddels zijn Bledel en Kartheiser echter gescheiden. Het lijkt er op dat het acteren tegenwoordig op een lager pitje staat bij Bledel.Haar meest recente film was namelijk Crypto uit 2019 en haar meest recente televisierol was in The Handmaid's Tale tot 2021. Hopelijk zien we haar snel weer in een nieuw project. Bekijk Gilmore Girls op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Alexis Bledel: vond jij haar in Gilmore Girls een 'hottie' or een 'nottie'?

 • Hottie

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nottie

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen