search
Recensies oordelen over 'Bodkin' op Netflix: kijken of skippen?
Series / Nieuws

Recensies oordelen over 'Bodkin' op Netflix: kijken of skippen?

Deze gloednieuwe Ierse thrillerserie op Netflix onderzoekt mysterieuze verdwijningen in een rustig Iers dorpje.

Op 9 mei 2024 kwam er een gloednieuwe Ierse thriller op Netflix, Bodkin. De beste critici op Rotten Tomatoes geven hun eerlijke mening over de zeven afleveringen. Wat is de conclusie? Kijken of skippen?

Bodkin volgt een groep mensen met een podcast die enkele mysterieuze verdwijningen gaat onderzoeken. Er zijn namelijk drie vreemden verdwenen uit een rustig Iers dorpje. Hoe dieper ze graven, hoe meer duistere geheimen ze ontdekken.

Rotten Tomatoes


Op het moment van schrijven heeft Bodkin een matige score van 65% op Rotten Tomatoes. Hoewel dit nog steeds een positieve score is, is het zeker niet de beste ooit.

Volgens criticus Rachel Cooke van New Statesman komt de matige score doordat de serie "erg gedempt" is. Alle grappen zijn "ongetwijfeld vooral op het Amerikaanse publiek gericht." Wat jammer is, aangezien de serie over Ierland gaat.

Sensationeel


Jarrod Jones van AV Club schrijft dat de serie niet op het niveau is van andere misdaadverhalen, maar desondanks is Bodkin "sensationeel". Het plot is interessant en de mysteries blijven komen.Bovendien is het acteerwerk fenomenaal. "De serie is op zoek naar een balans die soms wel en soms niet gevonden wordt. [...] Maar veel van de acteurs zijn interessant en aansprekend," aldus Alan Sepinwall van Rolling Stone.

Netflix


Bodkin is te streamen op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Wat zeg jij na het zien van serie of trailer: kijken of skippen?

 • Kijken

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Skippen

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen