search
De nieuwste en een van de grootste Jason Statham-hit kun je nu streamen: 70% op Rotten Tomatoes
Films / Specials

De nieuwste en een van de grootste Jason Statham-hit kun je nu streamen: 70% op Rotten Tomatoes

Vanaf 17 mei staat The Beekeeper met Jason Statham op Prime Video.

Op zoek naar een dosis spanning en actie? Vanaf nu is de prima ontvangen actiefilm The Beekeeper, met Jason Statham, te streamen op Prime Video.

De Amerikaanse thriller is geregisseerd door David Ayer, een filmmaker die zijn stempel heeft gedrukt op misdaadfilms. Onder zijn regie vielen hits als Fast and the Furious uit 2001 en Harsh Times uit 2005. Het script voor deze film is geschreven door de Amerikaanse Kurt Wimmer.

Verhaal


Na de tragische dood van Eloise Parker, die slachtoffer wordt van een oplichtingspraktijk en zelfmoord pleegt nadat haar liefdadigheidsfonds is geplunderd, neemt Adam Clay, een vreedzame bijenhouder die in haar schuur woont, het heft in eigen handen.

Hij begint een persoonlijke zoektocht naar gerechtigheid en roept de hulp in van een mysterieuze groep genaamd de Beekeepers om de fraudeurs op te sporen. Wanneer Adam ontdekt dat de fraude wordt geleid door Derek Danforth, een technologie-executive, escaleert het conflict tussen hen, ondanks tegenwerking van de FBI en voormalige CIA-directeuren.

Cast


In de hoofdrol staat de Engelse Jason Statham als imker Adam Clay. Ook Josh Hutcherson heeft een rol en vertolkt Derek Danforth. Emmy Raver-Lampman schittert als Verona Parker. Verder wordt de cast uitgebreid met onder andere Jeremy Irons en Minnie Driver.The Beekeeper ging begin dit jaar in premiere en heeft in de eerste week zo’n 43 miljoen dollar opgeleverd. De recensies van de film zijn verschillend. Op Rotten Tomatoes heeft de film een score van 70%.

Prime


Nieuwsgierig naar het verhaal? Vanaf gisteren is de film thuis te bekijken via Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij The Beekeeper al in de bioscoop gezien, of ga je de film op Netflix kijken?

 • In de bioscoop gezien

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Ik ga hem op Netflix kijken

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen