search
Nieuwe Netflix-serie met 8,3 op IMDb is al 10 weken lang een monsterhit
Series / Nieuws

Nieuwe Netflix-serie met 8,3 op IMDb is al 10 weken lang een monsterhit

In Nederland wist de serie geen indruk te maken: Queen of Tears doet het wereldwijd ijzersterk.

De Netflix-serie Queen of Tears alias Nunmuleui Yeowang was in Nederland redelijk snel uit de Netflix Top 10 verdwenen. Toch is het de overweging waard om het drama alsnog op te starten.

Met een 8,3 scoort de Zuid-Koreaanse serie erg goed. Op de Tomatometer staat de romantische dramaserie zelfs de volledige 100 procent, met 92 procent als publieksscore.

Queen of Tears


Queen of Tears toont de crisis en het opnieuw opbloeien van de liefde tussen Hong Hae-in, een erfgename van de derde generatie van Queens Group, en Baek Hyun-woo, de boerenzoon uit Yongdu-ri, tijdens hun driejarige huwelijk.

Wereldwijd staat de serie al tien weken lang in de Netflix Top 10, op dit moment op plaats vier met maar liefst 2,5 miljoen weergaven en 58,7 kijkuren. Ter vergelijking: de nummer één The Asunta Case staat drie weken in de lijst, met 5,3 miljoen weergaven en 28,6 miljoen kijkuren.

Waanzinnig succes


In Zuid-Korea boekte de serie enorme successen. De laatste aflevering werd door bijna 25 procent van de bevolking bekeken, waarmee het de best bekeken serie ooit op zender tvN werd.De hoofdrollen zijn voor Kim Soo-hyun (One Ordinary Day) als Baek Hyun-woo en Kim Ji-won (My Liberation Notes) als Hong Hae-in.

Nu op Netflix


Wil je Queen of Tears een kans geven, dan vind je de serie nog steeds hier op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Als jij Queen of Tears nog niet hebt gezien: ga je de serie alsnog een kans geven?

 • Ja, misschien wel

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee, niet mijn soort serie

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen