search
Hartstochtelijke en vurige bioscoopfilm 'verhit' Netflix
Films / Netflix Kijktip

Hartstochtelijke en vurige bioscoopfilm 'verhit' Netflix

Het tweede deel in de After-filmreeks nu in de Netflix Top 10.

De afgelopen jaren verschenen er al heel wat films in de After-reeks, gebaseerd op de boekenreeks van schrijver Anna Todd. Op Netflix is nu het tweede deel, After We Collided, verschenen en deze staat nu in de top 10.

After We Collided verscheen in 2020 in de bioscopen en hoofdrolspelers zijn Josephine Langford als Tessa Young en Hero Fiennes Tiffin als Hardin Scott. Het tweede deel werd geregisseerd door Roger Kumble en de film bracht wereldwijd bijna $50 miljoen op.

Eerstejaarsstudent


De eerste film, ook gewoon te zien op Netflix, ontmoet de kijker de naïeve eerstejaarsstudent Tessa Young. Ze denkt volledig te weten wat ze wil, maar alles verandert wanneer de gecompliceerde rebel Hardin Scott haar pad kruist.

In After We Collided scheurt een verraad Tessa en Hardin uit elkaar. Tessa moet nu besluiten of ze alleen verder gaat of hem een tweede kans geeft.

Nog drie films


Na Collided verschenen nog drie films met After We Fell (2021), After Ever Happy (2022) en After Everything (2023). Als alle plannen worden verwezenlijkt, dan komen er komende tijd nog twee films uit: de prequel Before en nog een vervolgfilm.Netflix omschrijft After We Collided met woorden als hartstochtelijk en ontroerend en je kunt de eerste en tweede film nu op Netflix kijken.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij een of meerdere films in de After-reeks gezien?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen