search
Déze 'Star Wars'-serie wordt door Disney centraal gezet in de franchise
Series / Video/clip/featurette

Déze 'Star Wars'-serie wordt door Disney centraal gezet in de franchise

Deze serie krijgt de nadruk in de legendarische franchise van de 'Star Wars'-wereld.

Disney heeft flink uitgepakt wat het uitbreiden van de verhalen en legendes van 'Star Wars' betreft. Recentelijk postte het bedrijf een sizzle reel op hun X-account, waarin clips uit hun belangrijkste producties te zien zijn. X'er Scott Gustin heeft deze gerepost op zijn eigen account.

Het bedrijf benadrukt dat de producties op het scherm tevens een centrale rol innemen in de themaparken en op de Disney Cruise. Wat betreft de 'Star Wars'-franchise is The Mandalorian in de reel als de belangrijkste serie naar voren gekomen.

Bestbekeken


Het verhaal van Din Djarin (Pedro Pascal) en Grogu bestaat inmiddels uit drie seizoenen in serievorm, waarbij het vierde seizoen als film zal verschijnen. Dit betekent dat het duo de hoofdrol zal spelen in de eerstvolgende 'Star Wars'-film.

Verder maakte Disney bekend dat The Mandalorian hun bestbekeken serie is naast de spin-offs die de serie opgeleverd heeft. Denk hierbij aan The Book of Boba Fett, Ahsoka en het aankomende Skeleton Crew.

Anderssoortige personages


Voor de nabije toekomst houdt het bovenstaande in dat de nadruk minder op Jedi zal komen te liggen, maar juist op anderssoortige personages. Door het populaire duo centraal te stellen lijkt Disney een nieuwe richting in te slaan wat de iconische franchise betreft.Kijk The Mandalorian op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Stelling: The Mandalorian is de reddingsboei voor Star Wars

 • Eens

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Oneens

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen