search
Veel nieuws op Disney+ in juni: Veelbelovende sciencefictionserie trapt eindelijk af
Series / Nieuws

Veel nieuws op Disney+ in juni: Veelbelovende sciencefictionserie trapt eindelijk af

In deze fantasierijke maand komt Disney onder andere met een exclusief nieuw Star Wars-avontuur.

Disney+ zet in juni weer een aantal nieuwe series of nieuwe seizoenen van lopende series online. Hieronder lichten we de drie grootste/meest opvallende series toe die je waarschijnlijk wel wil gaan kijken.

Doctor Who


Verschijnt op: Zaterdag 1, 8, 15 en 22 juni | Release: Seizoen 1 - aflevering 5-8 | Genre: Avontuur / Drama / Sciencefiction | Kijk op: Disney+

De Doctor en zijn reisgenoot Ruby Sunday reizen door tijd en ruimte, met avonturen, helemaal van het Regency-tijdperk in Engeland tot door oorlog verscheurde toekomstige werelden. Tijdens hun avonturen in de TARDIS – een tijdreizend schip in de vorm van een politietelefooncel – komen ze ongelooflijke vrienden en gevaarlijke vijanden tegen, waaronder een angstaanjagend snottermonster en de machtigste vijand van de Doctor tot nu toe.The Acolyte


Verschijnt op: Woensdag 5, 12, 19 en 26 juni | Release: Seizoen 1 - aflevering 1-5 | Genre: Actie / Avontuur / Drama | Kijk op: Disney+

The Acolyte onderzoekt een stelsel vol geheimen en duistere krachten en niet alles is wat het lijkt.We Were the Lucky Ones


Verschijnt op: Woensdag 5 juni | Release: Seizoen 1 - aflevering 8 | Genre: Drama | Kijk op: Disney+

We Were the Lucky Ones is een serie die gebaseerd is op het ongelooflijke waargebeurde verhaal van een Joodse familie die aan het begin van de Tweede Wereldoorlog van elkaar gescheiden wordt. De serie volgt hen de hele wereld over terwijl ze er alles aan doen om te overleven en zich te herenigen.Overige series nieuw op Disney+


Hieronder de overige series die komende maand op Disney+ verschijnen.

1, 8, 15, 22 en 29 juni: The Fable (seizoen 1 - aflevering 9-13) - Animatie / Actie / Komedie - Fable is een onoverwinnelijke huurmoordenaar die zijn tegenstander in minder dan zes seconden kan uitschakelen. Maar op een dag moet hij van zijn baas een jaar lang een gewoon leven leiden en niemand doden. Dus neemt Fable een coole, grappige en enigszins excentrieke pauze van het moorden.

2, 9, 16 en 23 mei: Go! Go! Loser Ranger (seizoen 1 - aflevering 9-12) - Animatie / Actie / Avontuur - Nu hun oude schuilplaats en bazen zijn weggevaagd, sluiten de overlevende Dusters een geheime overeenkomst met de Ranger Force om deel te nemen aan de wekelijkse confrontatie op zondag, die ze altijd verliezen. Vechter D is deze poppenkast beu en komt in actie om voor altijd alles te veranderen.

5, 12 en 19 juni: Mission: Yozakura Family (seizoen 1 - aflevering 6-8) - Animatie / Actie / Komedie - Een verre van normale familie. Taiyo Asano, de 'ultieme introvert', verloor zijn familie bij een tragisch ongeluk. De enige met wie hij kan praten, is zijn jeugdvriendin Mutsumi Yozakura, die een geheim bewaart als erfgename van een familie van spionnen. Haar broer Kyoichiro, een zeer ervaren spion, heeft het op Taiyo gemunt. Om zichzelf te redden, trouwt Taiyo met Mutsumi en sluit hij zich aan bij de familie Yozakura. Het begin van een unieke missie.

5, 12, 19 en 26 juni: Tracker (seizoen 1 - aflevering 8-11) - Misdaad / Drama - In Tracker speelt Justin Hartley de rol van Colter Shaw, een eenzame survivalist die door het land zwerft en op zoek is naar beloningen. Hij gebruikt zijn speurvaardigheden om burgers en politie te helpen bij het oplossen van allerlei mysteries, en tegelijkertijd worstelt hij met zijn gebroken gezin.

5, 12, 19 en 26 juni: Undead Unluck (seizoen 1 - aflevering 21-24) - Animatie / Actie / Avontuur - Fuko Izumo, een meisje met de gave 'ongeluk', brengt ongeluk aan iedereen die haar aanraakt. Wanneer Fuko zelfmoord wil plegen, verschijnt er plotseling een ondode met een onsterfelijk lichaam. Hij is blij dat hij eindelijk iemand heeft gevonden die hem een echte dood kan bezorgen.

7, 14, 21 en 28 juni : The Kardashians (seizoen 5 - aflevering 3-6) - Reality-TV - In deze gloednieuwe serie over de bekende, populaire familie krijg je volledige toegang tot hun leven. Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie laten de camera's weer toe om de waarheid achter de krantenkoppen te onthullen.

12 juni: Welcome to Wrexham (seizoen 3) - Documentaire - Rob McElhenney en Ryan Reynolds runnen de Wrexham Association Football Club en proberen van deze underdogs een succes te maken dat iedereen inspireert. De docuserie volgt Rob en Ryan van Hollywood tot Wales terwijl ze een spoedcursus als clubeigenaren krijgen en belichten hoe het lot van de club is verbonden met het lot van de stad.

Let op: dit overzicht is voorlopig. De streamingdienst kan te allen tijde beslissen om bepaalde titels toe te voegen, te annuleren of uit te stellen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Nog een paar dagen tot The Acolyte! Vond jij het wachten lang duren?

 • Ja, ik kijk er enorm naar uit

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee, ik ben eigenlijk niet zo enthousaist

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen