search
Perfecte score op Rotten Tomatoes: "deze serie is zo verslavend"
Series / Nieuws

Perfecte score op Rotten Tomatoes: "deze serie is zo verslavend"

Trying combineert komedie met realisme, en seizoen 4 krijgt lovende kritieken op Rotten Tomatoes.

Bijna iedere serieliefhebber houdt wel van een goede komedie. Een simpele serie waar je niet bij na hoeft te denken en die je zonder al te veel concentratie kan volgen. Deze komedie is net iets anders dan de standaard serie, maar wat vinden critici hier eigenlijk van?

Hoewel Trying een echte komedie is, heeft de serie wel een realistisch en kwetsbaar randje. De serie gaat over Nikki en Jason. Ze willen heel graag ouders worden, maar het lukt ze niet om een kind te krijgen. Daarom besluiten ze de opties van adoptie te onderzoeken.

Rotten Tomatoes


De eerste drie seizoenen zijn positief ontvangen, maar is seizoen 4 ook net zo populair? Dat vinden de critici op Rotten Tomatoes in ieder geval wel. Zij geven de serie namelijk een fantastische score van 100% (op het moment van schrijven).

Seizoen 4 begint met een grote tijdsprong en volgens Peter Martin was dit een goed idee: "Het is een briljante zet om de gebeurtenissen zes jaar in de toekomst te schuiven, zodat de jonge prinses nu een tiener is. Scarlett Rayner weet de emoties van een bijna volwassen geadopteerde vrouw goed vast te leggen."

Het belang van liefde


Volgens Gissane Sophia van Marvelous Geeks Media is het de serie gelukt om het belang van liefde te benadrukken. Volgens haar onderstreept seizoen 4 de essentiële rol van liefde om mensen "naar hun beste zelf" te laten groeien.Naast de schrijvers krijgt ook de cast grote complimenten: "Nu seizoen 4 na een pauze van twee jaar eindelijk op Apple TV+ verschijnt, herinneren Trying's scherpe schrijfstijl en innemende ensemble er meteen aan waarom deze serie zo verslavend is", aldus Tania Hussain van Collider.

Apple TV+


Trying is te streamen op Apple TV+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij de serie Trying al gezien op Apple TV+?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen